Sumu kiusana Torrey Pinesillä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Sumu kiusana Torrey Pinesillä

Pelaajat odottelivat sumun hälvenemistä harjoitusalueella. Kuva: All Over Press

La Jollassa, Kaliforniassa meneillään olevan PGA Tourin kisan kolmas kierros jäi pelaamatta sakean sumun vuoksi. Lauantaina kentälle ennätti vain yksi peliryhmä, mutta heidänkin oli palattava takaisin klubitalolle ensimmäisen reiän jälkeen.

Kisaa jatketaan sunnuntai-aamuna paikallista aikaa klo 7 aina niin pitkälle kuin päivänvaloa riittää. Farmers Insurance Open viedään loppuun maanantain puolella.

Kiertueen henkilöstö toivoi sunnuntaina hieman sadetta ja tuulta, jotta pelaaminen varmasti onnistuisi.

”Kun luontoäiti on sitä mieltä, ettei pelata, niin silloin ei pelata”, PGA Tourin kilpailukomiteaan kuuluva Mark Russell sanoi.

Kyseessä on jo toinen kilpailu tällä kaudella, jossa joudutaan turvautumaan varapäiviin. Havaijilla pelattu voittajien turnaus pääsi alkuun vasta maanantaina. Kolmen kierroksen pituiseksi typistetyn kisan voitti Dustin Johnson.

Torrey Pinesin kisa on 36 reiän jälkeen tilanteessa, jossa Tiger Woods (-11) johtaa kahdella lyönnillä. Billy Horschel on kaksi lyöntiä jäljessä. Kolmantena sunnuntain viimeiseen peliryhmään liittyy Casey Wittenberg (-8).

PGA Tourin kilpailuissa on tyypillisesti toinen cut kolmannen kierroksen jälkeen, jos 36 reiän jälkeen jatkossa on enemmän kuin 78 pelaajaa. Russellin mukaan kaikki 87 vielä mukana olevaa kilpailijaa saavat jatkaa turnauksen loppuun saakka.

Lähde: PGA Tour Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje