18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Steve Stricker puttasi kärkeen Hawaijilla

Steve Stricker on saalistanut erityisen tehokkaasti viheriöillä ja niiden ympäristössä © Getty Images

Steve

Steve Stricker on viiimevuotiseen tapaansa terävänä heti kauden alussa. Talvella 2010 Stricker sijoittui kuudessa ensimmäisessä startissaan neljä kertaa kymmenen joukkoon. Tuolloin voitto tuli kauden kolmannessa kisassa Los Angelesissa. Sunnuntaina Stricker pääsee ykkössuosikkina, johtopaikalta kierrokselleen. 43-vuotias konkari oli hurjana lauantaina jälkipuoliskolla. Hän pelasi viimeiset 11 reikää kahdeksan alle. Yhteistulos oli 65, putteja kertyi vain 26, yhteenlaskettujen puttien määrässä hän on omalla paikallaan ykkösenä.

Kolmikko Stricker, Jonathan Byrd ja Robert Garrigus on samassa 18 alle tuloksessa. Kisa näyttää vahvasti näiden kolmen väliseltä, Carl Pettersson (-15) on kolmen lyönnin päässä.

Suosikeista toisena päivänä loistanut Ernie Els (72-64-74) kuukahti, kuten avauspäivänäkin puttiinsa. Big Easylla oli lauantaina kymmenene puttia enemmänän kuin Strickerilla. Vaikka vertaus on osittain ontuva, kertoo se hyvin paljon siitä, mikä Plantation Coursella on tavanomaistakin ratkaisevampaa. Kahden edellisvuoden aikana viisi kertaa voittanut Stricker on yltänyt ykköseksi PGA Tourilla yhteensä yhdeksän kertaa, joten sunnuntaina hän hyppää onnistuessaan uudelle kymmenluvulle.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)