Skoteilla kaksoisjohto - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Skoteilla kaksoisjohto

Marc Warren pyrkii Espanjassa voittokantaan pitkän tauon jälkeen. Kuva: All Over Press

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Mikko Korhonen (par) jatkoi tutuksi käyneellä linjalla Spanish Openin kolmantena pelipäivänä. Hän pelasi lauantaina tuloksen 72, kun aiemmat kierrokset olivat sujuneet 71 ja 73 lyönnillä. Korhonen säilytti kahden kierroksen jälkeiset asemansa, jatkaen Valenciassa pelattavan turnauksen päätöskierrokselle sijalta 30.

Korhonen teki lauantaina kahden birdien lisäksi kaksi bogia. Hän on tehnyt kolmella kierroksella yhteensä kahdeksan birdietä, näistä vain yksi on tullut Parador de El Saler -kentän sisääntulossa.

Nummelalainen osui lauantaina hyvin väylille (12/14), mutta griiniosumatilasto (11) oli heikompi kuin aikaisempina päivinä. 28 puttia kertoivat puttipelin olleen tasapainossa.

”Lyönnin osalta päivä oli edellisiä parempi. Tuntui hyvältä seistä pallolla, puttiasento erityisesti oli lupaava. En vaan saanut tarvittavia putteja sisään. Pari vinoa avausta toivat nuo bogit. Sunnuntaina pitää saada kuumia lähestymisiä”, Korhonen sanoi.

Korhonen starttaa Spanish Openin finaalikierrokselle klo 11.05 Suomen aikaa, yhdessä David Higginsin ja Victor Dubuissonin kanssa.

Kisan toinen suomalaisedustaja Peter Erofejeff karsiutui niukasti jatkosta kahden kierroksen jälkeen.

Espanjan avointen johtoon siirtyi Skotlannin Marc Warren (-8), jota hänen maanmiehensä CraigLee jahtaa kahden lyönnin päässä. Warren on voittanut Euroopan kiertueella kaksi turnausta, mutta edellisestä on kulunut jo vajaat kuusi vuotta.

Leellä ei ole voittoja EPD Touria isommista karkeloista. Hän oli kierrostaan neljä alle 15. reiän jälkeen, mutta lopun kaksi bogia antoivat Warrenille pienen edun sunnuntaiksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Paul Waring ja päivän kovimman tuloksen (66) pelannut David Horsey jakavat kolmatta sijaa kolmen lyönnin päässä Warrenista. 36 reiän jälkeen kärjessä ollut Peter Uihlein epäonnistui lauantaina. Amerikkalaisen (-4) seurana viidennellä tilalla ovat Maximilian Kieffer, David Howell ja Raphael Jacquelin.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje