16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Simpson vahvoilla otteilla rahalistan perässä

Webb Simpson on tosissaan rahalistan voitossa kiinni

Webb Simpsonin avauskierroksen 63 (-7) sivusi hänen kauden parasta tulostaan PGA Tourilla. Kahdeksan birdietä ja bogeyn kierroksellaan tehnyt Simpson oli syystäkin iloinen esityksestään.

”Ei ole epäilystäkään, että pystyisin pelaamaan tätä turnausta ajattelematta rahalistan voittoa. Se on mielessä joka hetki ja vaikuttaa myös pelaamiseen. Se saa minut toisaalta haluamaan kisan voittoa entistä enemmän”, Simpson kertoi ajatuksiaan.
Simpson on vain 68.000 dollaria rahalistan johdossa olevaa Luke Donaldia perässä. 15:s sija käytännössä varmistaisi Simpsonin herruuden listalla, sillä Donald ei tule pelaamaan kauden päätöskisaa Orlandossa.
Pelissä on myös vuoden pelaaja titteli. Kaksi voittoa kauden aikana, rahalistan voitto ja vuoden pelaaja titteli olisivat asioita, joihin kukaan ei uskonut Simpsonin pystyvän kuluvan kauden aikana.
Samassa tuloksessa avauskierroksen jälkeen on kiertuetulokas Zach Miller. Millerin edellisestä tehdystä cutista on jo aikaa ja lupaavan alkukauden pelannut on valahtanut rahalistalla jo sijalle 146. Isot dollarit olisivat miehelle tarpeen McGladrey Classicissa.
Nikke Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje