9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista

9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Ross Fisher metsästää voittoa Munchenissa

Ross Fisher on ET:lla pallonlyöjien ykkösluokkaa. Tähtäimessä sunnuntaina alhainen kierrostulos ja Bradley Dredgen kukistaminen. © Getty Images

Bradley Dredge on johtantut BMW Internationalia torstaista alkaen, 54 reiän aikana on tuloskortissa vain yksi bogey. Loppusuoran auetessa walesilaisella on ollut useasti ongelmia, top-ten sijiotuksia on lähes 50, voittoja vain kaksi.

Munchenissa mahdollinen ykköstila nostaisi Dredgen kandidaatiksi Ryder Cup-joukkueeseen, tosin vielä kakkkosketjuun. Pahin uhkaaja tullee sunnuntaina samasta ryhmästä, Talissa Erkko Trophyn voittanut Ross Fisher on vain kolmen lyönnin päässä ja omien sanojensa mukaan valmiina kisaamaan voitosta.

”Minulla on tunne, että sisälläni on vielä yksi varsin alhainen kierrostulos tähän kisaan, riimitteli Fisher varsin itsevarmaan tyylin lauantain kisan jälkeen. Alkuvuosi on ollut edellissyksynä Espanjassa reikäpelimestaruuskisan voittaneelle englantilaiselle heikko. Voitto sunnuntaina nostaisi hänetkin takaisin Ryder Cup-joukkueen pelaajakaruselliin. Maailmanlistalla Fisher on lähinnä edellisvuoden menestystensä johdosta näet 40:n ensimmäisen joukossa.

Espanjan Challenge Tour-kilpailuun lähti mukaan vain yksi suomalainen, Antti Ahokas. Kaksi viimeistä kierrostaan tulokseen 68 pelannut Ahokas on sijaluvulla 42:s. Kärkikymmenikköön on oletettavasti liikaa matkaa, mutta hyvä päätöskierros toisi varmasti lisää itseluottamusta joka arvatenkin on kolhiintunuta alkukauden heikkojen pelien myötä. Ahokas on rahalistalla 127:s, ansioita on ennen viikonloppua hieman vajaat 4000 euroa.

Nikke Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje