Roope Kakko ja Minea Blomqvist-Kakko ovat ainoa aviopari jotka ovat voittaneet European Tourilla. Kuva VeVe Media
European Tour | Kilpagolf |
2.8.2015

Roope Kakko voitti European Tourin kisan Madeiralla

Roope Kakko nousi Madeiran kisan sankariksi viikonlopun kierroksilla. Tulokset (64-63,-17) olivat omaa luokkaansa, molemmat olivat päivän parhaita tuloksia.

Ykköstila tuottaa Kakolle 100 000 euroa palkintorahaa, sekä voittajakategorian European Tourin kisoihin kauden 2016 loppuun asti.

Ykköstila oli luonnollisesti ammattilaisuran merkittävin. Kakko oli paras amatöörinä pelatessaan vuoden 2004 Volvo Finnish Openissa, sekä Omanissa pidetyssä CT:n kisassa 2013.

Plakkarissa ovat voitot myöis World Tourin karsintakisasta yhdessä Mikko Korhosen kanssa 2008, sekä Lappajärven Kivitippu Openin ykköstila.

Kakon kategoria ET:lle astuu voimaan välittömästi. Hän on ilmoittautunut mukaan CT:n Turun kisaan, Gant Openiin 13.-16.8.

Mikko Ilonen on voittanut ET:lla viidesti, ensimmäisen kerran kevättalvella 2007 Malesiassa.

Naisista voittopystiä ovat nostelleet Riikka Hakkarainen vuonna 2006 Teneriffalla, sekä Kakon aviopuoliso Minea Blomqvist-Kakko 2004 Unkarissa ja 2008 Finnair Mastersissa.

Teemu Tyry

Teksti: Teemu Tyry

Kommentit

Hyvä Roope ja Late … Samalla scorella voitatte minkä tahansa ET kisan, samaa jatkoa toivoen.

Onneksi olkoon, Roope! Hieno saavutus, taisi olla taito hyppysissä ja psyyke kasassa. Pidä sama vire jatkossakin!

Pidä siitä Latesta kiinni nyt sormin, varpain ja hampain! Jatka samaan malliin ja viivalle voi tulla ihan kuka tahansa. Mieletön tasonnosto tuli kyllä täysin puskista.

Kova työ tuo tulosta ! Tästä se lähtee kohti uusia voittoja niin Roope kuin Minnikin. Onneksi olkoon Roope ja Minni sekä isä Seppo ja koko perhe !

Isosti ansaittu. En tiedä, mutta oletan että takana on huikea määrä treeniä ja kärsivällisyyttä. Tsemit jatkoon!

Onnea voitosta ja paikasta kahdeksi vuodeksi tourille! mutta liikaa näissä jutuissa on näitä käsittämättömiä bogeja, joita onneksi tosi Roope ei pelissään tee!

Onnittelut Roopelle huikeasta viikonlopusta, voitosta ja ennen kaikkea pelipaikasta E:lle. Ymmärrän, että golfpiste haluaa nopeasti julkaista hyvät uutiset mutta luvattoman paljon virheitä julkaistaan jatkuvasti. Nytkin Roope on toinen SUOMALAINEN voittaja (onhan sentään miespuolisia ET voittajia lukematon määrä…) Tulos on -24, ei -25. Aikaisempi tarkennus Mikon 1. voitosta jne…

Moni mies on voittanut ET:llä, vaan ei suomalainen. Tuloskin on väärin…Harvinaista herkkua joka tapauksessa suomalaisten pärjääminen, onnea Roopelle.

Moni mies on voittanut ET:llä, vaan ei suomalainen. Tuloskin on väärin…Harvinaista herkkua joka tapauksessa suomalaisten pärjääminen, onnea Roopelle.

Onnittelut Roopelle !!! Teemu, pieni korjaus, Mikon ensimmäinen voitti tuli lähellä Malesiaa, Indonesian Jakartassa.

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.