Roope Kakko hyvissä asemissa St. Andrewsissa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Roope Kakko hyvissä asemissa St. Andrewsissa

Roope Kakko sai hyvän startin kisalleen St.Andrewsin Old Coursella. Kuva getty images

Dunhill Links Championshipin parhaat kierrostulokset tehtiin torstaina hivenen yllättäen Carnoustiessa. OliverWilson noteerasi 64 (-8), Raphael Jacquelin 65 (-7). Myös Ryder Cupin voittoa apulaiskapteenina maistelemassa ollut Padraig Harrington 66 (-6) on kärkikolmikossa.

Roope Kakon 71 (-1) oli St.Andrewsin Old Coursella vain neljä lyöntiä kentän parasta tulosta heikompi.

”Alussa oli vaikeaa, keskivaiheilla loistavaa. Kovassa tuulessa lopetin kahteen turhaan bogiin. Liika tuli tehtyä virheitä. Perjantaina on vastassa Carnoustie ja sinne on luvattu kovaa keliä. Pitää olla valmis taistelemaan jokaisesta lyönnistä. Jos pystyn sitoutuneesti suoriutumaan kaikista lyönneistä on Carnoustie taltutettavissa”, Kakko uskoi.

Ilosen tatsi kateissa Kingsbarnsissa

<a href=Mikko Ilonen kiittteli veljensä Sami Ilosen peliä pro-amissa, mutta löysi paljon parannettavaa omaan esitykseensä perjantaille. Kuva: Getty Images">

Mikko Ilonen kiittteli veljensä Sami Ilosen peliä pro-amissa, mutta löysi paljon parannettavaa omaan esitykseensä perjantaille. Kuva: Getty Images

Mikko Ilonen aloitti kierroksensa Kingsbarnsissa vaatimattomasti. Yhdeksän reiän jälkeen hän oli jo neljä yli, tilanne oli sama vielä ennen kahta viimeistä joilla hän rakensi birdiet. Tulos 74 (+2) oikeuttaa sijalukuun 121.

”Päivä oli hankala minulle. Avaukset olivat kohdallaan, kovassa tuulessa otteeni oli hukassa. Sopivaa lyöntivirettä ei löytynyt lähestymisiin. Myös lähipelin kanssa olen ollut alkuviikon vähän ulalla. Huomenna on luvattu vielä kovempaa keliä., se avaa mahdollisuuden hyvään nousuun”, perjantaina St.Andrewsin Old Coursea kiertävä Ilonen valoi uskoa toiseen kisapäivään.

Maailmanlistan ykkönen Rory McIlroy haki vielä Ryder Cup-huuman jälkeen askelmerkkejään, hän sai tuloksekseen 73 (+1) Carnoustiessa ja on 97.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)