Putteri totteli Ilosta Saksassa, Korhosta ei - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Putteri totteli Ilosta Saksassa, Korhosta ei

Mikko Ilonen osui vain neljään väylään European Openin ensimmäisellä kierroksella. Kuva: Getty Images

European Openin avauskierros Saksassa sujui Mikko Iloselta 70 lyönnillä. Tulos kaksi alle riittää tässä vaiheessa 57. sijaan.

Ilonen teki ensimmäisen 11 reiän aikana neljä birdieä ja kaksi bogia. Hän jätti sisääntulossa hyödyttämättä helpot par-viitoset (10 ja 12), joista ensimmäisellä korttiin merkittiin bogi. Kierros päättyi seitsemään pariíin, loppukiri jäi ottamatta.

”Löin avauksia varsin heikosti, ei osunut jalka lankulle myöskään lähestymisissä, joissa mitat olivat hivenen kateissa. Lähipelissä oli hyvää taistelua, sain pelastetttua monta tilannetta erinomaisten chippien ja erityisesti puttien ansiosta”, Ilonen sanoi.

Perjantain kierrokselle Ilonen pääsee aamuryhmässä kello 9.50 Suomen aikaa.

”Siimaa täytyy kiristää oman pelin, etenkin avausten osalta toiselle kierrokselle.”

Kisan toinen suomalainen Mikko Korhonen pelasi Ilosta lyönnin heikommin, ja hän on sijalla 74. Korhonen teki etuysillä pelkkiä par-tuloksia. Sisääntulossa syntyi kaksi bogia ja kolme birdietä.

”Aika nihkeä kierros. Osuin kaikkiin väyliin, mutta putteri ei totellut tänään ja griinien lukeminen oli vähän haastavaa myös”, Korhonen sanoi.

”Paikkoja oli, ehkä neljä hyvää jäi käyttämättä. Pari tyhmää bogiakin. Lyöminen on hyvää, mutta putit täytyy laittaa sisään, jos haluaa tehdä tulosta.”

Tilastot tukevat Korhosen omaa luonnehdintaa kierroksesta. Hän löi kaikki avauksensa väylälle ja missasi vain neljä viheriötä. Putteja kertyi kuitenkin 32.

Benjamin Hebert ja Bernd Wiesberger jakavat European Openin kärkipaikkaa tuloksellaan 64.

Kisan nimekkäimmistä pelaajista Hunter Mahan ja Bernhard Langer jakavat seitsemättä sijaa, kahden lyönnin päässä kärjestä, Pohjoismaalaisista myös Robert Karlsson, Johan Edfors ja Søren Kjeldsen löivät torstaina tuloksen 66.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje