18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Padraig Harrington kärjessä Connecticutissa

Padraig Harrington on voittanut USA:sa kolme virallista PGA Tourin kisaa © Getty Images

Padraig Harrington on pelannut edelliset kaksi vuotta vähintäänkin kohtuullisesti. Voitettuaan kolmanen majorinsa, PGA Championshipin esitykset olivat kesän 2009 Openiin asti varsin ailahtelevaisia. Tuon jälkeen vire on ollut selkeästi parempi, mutta voitot ovat vältelleet. Irlannin kautta aikojen paras pelaaja on pudonnut World Rankingilla kärkikymmenikön ulkopuolelle, yllättävää kyllä juuri nyt hän olisi Ryder Cup-joukkuetta valittaessa villin kortin varassa. Harrington on pelannut jo 48 kilpailua peräkkäin ilman ykköstilaa joka on maailmantähtiluokituksen omaavalle irkulle varmasti koettelemus.

Connecticutissa Harrington pelaa viimeisen kisansa ennen Openia joten kenraaliharjoitus jättää monta muistijälkeä korvien väliin.

”Saan ennen Openia aikaa harjoitella niin paljon kuin haluan,Harrington iloitsi median edustajien edessä torstaina.

Brittein Saarilta ja Irlannista kotoisin olevat pelaajat ovat voittaneet kolme edellistä PGA Tourin kisaa ( Rose, Westwood, Mcdowell), sarja voi saada jatkoa sunnuntaina. Harringtonin rinnalla kärkipaikkaa jakaa mm. Justin Rose jolle menestys antaisi lisätoiveita Ryder Cupiin pääsemiseksi.

USA:n isot tähdet ovat jättäneet US Openin jälkeisen kisan väliin. Isäntämaan nimekkäimpiä pelaajia kärjen tuntumassa ovat lyöntipituudeltaan ääripäitä edustavat Bubba Watson sekä Corey Pavin ja Ben Curtis.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje