14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][3]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Oliver Lindell kiikaroi paluuta top 10:een – ”Pikku porkkanakin on varmaan tarjolla”

Oliver Lindell sai keskeytyksen jälkeen juonesta paremmin kiinni kolmannella kierroksella. Kuva: Getty Images

Ukkosen aiheuttama tauko tuli Lindellin kannalta sopivaan paikkaan.

Oliver Lindell pelasi Golf Club Adamstalin kentällä meneillään olevan European Tourin kilpailun kolmannella kierroksella tuloksen 69, ja lähtee kokonaistilanteessa -7 Euram Bank Openin päätöspäivään jaetulta 15. sijalta.

Hän teki birdien kentän kolmannella reiällä, mikä jäi ensimmäisen kenttäpuoliskon ainoaksi. Bogeja kertyi kaksi, ja porvoolaisen peli tuntui olevan hieman junnaavaa, kunnes ukkonen keskeytti pelin sopivassa paikassa pidemmäksi aikaa.

”Etuysi oli taas aika tasapaksu. Sitten tuli breikki reiluksi pariksi tunniksi ukkosen takia, josta olin enemmän kuin tyytyväinen. Takaysillä oli taas virheetöntä peliä. Sain pari kolmemetristä sisään, ja paikkoja oli parempaankin”, yhdeksän lyöntiä kärjestä oleva Lindell sanoi.

Sisääntulon ainoat parista poikenneet reikätulokset olivat top 10 -taistelun kannalta tärkeät peräkkäiset birdiet 15. ja 16. reiällä.

”Kiva lähteä nauttimaan huomisesta. Pikku porkkanakin on varmaan tarjolla, jos haluaa jatkaa kisoja ennen syyskuuta. En kylläkään tiedä, pääseekö top 10:een sijoittuneet täältä ensi viikon kilpailuun, mutta pelataan nyt ensin.”

European Tourilla parhaimmillaan 21:nneksi sijoittuneella Lindellillä on Itävallassa matkaa yhdeksättä sijaa jakaviin pelaajiin kaksi lyöntiä.

Robin Sciot-Siegrist (-16) harppasi perjantaina yhdeksänneltä sijalta kärkeen pelattuaan turnauksen tähän asti kovimman tuloksen, 61. Upea ja virheetön kierros sisälsi yhdeksän birdieä, joista ranskalainen teki kuusi peräkkäin reikien 8–13 jaksossa.

Niin ikään päivästä toiseen tuloksiaan parantanut Englannin Richard Mansell on kolme lyöntiä Sciot-Siegristiä jäljessä. Ruotsin Christofer Blomstrand ja Ranskan Joel Stalter (-12) jakavat kolmatta sijaa.

Kilpailun kuusi muuta suomalaispelaajaa karsiutuivat European Tourin ja Challenge Tourin yhteiskilpailun kahdelta viimeiseltä kierrokselta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje