14.–21.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][7]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

”Pari viikkoa aikaa laittaa kroppa kuntoon”, Mikko Korhonen valmistautuu jo finaalisarjaan

Getty Images

Mikko Korhosen "track record" Portugalin kisasta on hurja. Kentälle hän lähtee rennolla asenteella, sillä katse on jo käännetty tulevaan.

Mikko Korhonen on mukana Euroopan kiertueen finaalisarjan päättävässä Portugal Masters -kilpailussa, jossa pelaavat suomalaisista myös Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja.

Portugalin kisa on Korhoselle mieluinen ja hän on ollut mukana neljänä viime vuonna. Tuloksellisesti kisa lukeutuu Korhosen parhaisiin. Hän on läpäissyt cutin aina ja sijoittunut 12 parhaan joukkoon kolmesti ollen vuonna 2016 kilpailussa kolmas.

”Portugalin kisa on aina mukava viikko. Kaikki on lähellä ja järjestelyt toimivat hyvin”, hän kommentoi.

Kiertueen pistelistalla Korhonen on parhaana suomalaisena 43:s. Hän pääsee mukaan kolmen kisan finaalisarjan kahteen ensimmäiseen kisaan, Turkkiin ja Etelä-Afrikkaan, eikä paikka Dubain finaalikisassakaan vaadi mahdottomia. Katse onkin jo käännetty finaaleihin.

”Vähän oli paukut loppu Italian kisan jälkeen ja viime viikko meni ihan loman merkeissä. Nyt seuraavaan viiteen viikkoon on mahdollisesti neljä kisaa, joten reissaamista ja pelaamista riittää. Pelistä nauttiminen ja fysiikan ylläpito ovat tämän viikon teemoja. Pari viikkoa on ennen finaaleja aikaa laittaa kroppa kuntoon, ja eiköhän se peli tule kuntoon siinä samalla. Energisoidaan kehoa ja mieltä”, Korhonen sanoi.

Helsinkiläinen on pelannut jo pidempään luotettavasti, vaikka ei ole sijoittunut keväällä voittamansa Volvo China Openin jälkeen kertaakaan top 15:een. Edellisestä karsiutumisesta kisakentillä kulunut jo neljä kuukautta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje