26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Noora Komulainen hurjasteli kymppisakin tuntumaan Intian LET-kisan kakkospäivänä

Noora Komulainen kuvattuna ensimmäisellä kierroksella. Kuva: Tristan jones/ LET.

Komulaisen lisäksi jatkokierroksille näyttää etenevän kolme muutakin suomalaispelaajaa.

74 (+2) lyönnin kierroksella LET-kiertueen Women’s Indian Openin torstaina käynnistänyt Noora Komulainen painoi perjantaina kaasua ja selvitti toisen kierroksen haasteet 69 (-3) lyönnillä.

Jaetulle 12. sijalle kakkoskierroksensa jälkeen nousseella Komulaisella (-1) oli selkeä näkemys siitä, miksi tulos kahden ensimmäisen kierroksen aika erosi niin paljon toisistaan.

”Olen lyönyt palloa hyvin molemmat päivät. Eilen löin 16 griiniosumaa, mutta putti oli jäässä – otin 36 puttia. Tänään puttasin 27 kertaa ja siksi tuloksin oli parempi. Kenttä on todella tiukka ja virheet maksavat yleensä paljon. Tykkään silti tästä kentästä tosi paljon”, Komulainen kertoi.

Kymmenen parhaan joukkoon Komulaisella on matkaa vain yksi lyönti. Kisaa johtava Australian Whitney Hallier on hänkin vain viiden lyönnin päässä.

Sanna Nuutinen on pelannut molemmat kierroksensa 73 lyönnillä. Hän jakaa sijaa 27 tuloksella +2. Myös Ursula Wikström (+5) etenee jatkokierroksille. Elina Nummenpään (+7) jatkopaikka selviää iltapäivän aikana, sillä kierros on yhä osalta pelaajista kesken. Krista Bakker (+10) joutuu jättämään leikin kesken kahden kierroksen jälkeen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje