Moore väijyy jälleen voittoa Kuala Lumpurissa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Moore väijyy jälleen voittoa Kuala Lumpurissa

Ryan Moore avauksessaan Kuala Lumpur Golf & Country Clubin kentän ykköstiillä. Kuva: Getty Images

Ryan Moore ja Kevin Na jakavat CIMB Classic –turnauksen paalupaikkaa ennen viimeistä kierrosta. Kaksikko on 54 reiän jälkeen tilanteessa -12.

Na’n kohdalla voitto merkitsisi eräänlaisen ympyrän sulkeutumista. Hänen ensimmäinen ykköstilansa ammattilaisena on peräisin Malesiasta (Volvo Masters of Asia) vuodelta 2002. Ainoa ykköstila PGA Tourilla on Justin Timberlaken turnauksesta kolmen vuoden takaa.

Sergio Garcia ja kisan puolivälissä johdossa ollut Billy Hurley III jakavat kolmatta sijaa lyönnin päässä kärjestä. Seuraavassa neljän pelaajan ryppäässä ovat Sang-Moon Bae, Kevin Chappell,Kevin Streelman sekä vuodentakaisen CIMB Classicin voiton Moorelle uusinnassa hävinnyt Gary Woodland (-9).

Päivän kovimmasta kierrostuloksesta (65) vastannut Brendon De Jonge nousi kymmenen joukkoon. Hän on lukemissa kahdeksan alle.

Ryan Moore sanoi, että viimevuotinen voitto Kuala Lumpurissa antaa uskoa menestykseen myös sunnuntaina: ”Olen tehnyt sen ennenkin joten aiempi menestys antaa minulle lisää potkua huomiselle.”

Mikäli Moore veisi kisassa voiton, tulisi hänestä ensimmäinen pelaaja sitten Tiger Woodsin, joka on pystynyt puolustamaan onnistuneesti turnauksen voittoa PGA Tourilla. Woods voitti ArnoldPalmerin turnauksen vuosina 2012 ja 2013.

Na ennusti, että tulos -17 voisi riittää kilpailun voittoon. Tosin päähuomio kiinnittyy tasaiseen kärkijoukkoon.

”Sergio, Ryan Moore, Kevin Streelman, Chappell – kuka tahansa noista kavereista voi pelata hyvin. En voi asettaa itselleni vastustajaa, se on edelleen golfkenttä”, hän pohdiskeli.

Sade ja ukkonen ovat häirinneet PGA Tourin ja Aasian kiertueen yhteiskilpailua päivittäin. Ennen lauantain keskeytystä Lee Westwood oli kärjen tuntumassa, mutta pelien jatkuttua britti sortui kahdeksan reiän jaksossa neljään bogiiin. Westwood (-5) löytyy tulosluettelosta nyt sijalta 18.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje