20.–27.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][6]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Korhonen nautti pelaamisesta paluukierroksellaan: ”Tulos tulee, kun tulee”

Arkistokuva: Getty Images

Käsivamma ei kiusannut Mikko Korhosta Pohjois-Irlannissa.

Mikko Korhonen pelasi ensimmäisen kilpailukierroksensa yli kuukauteen Pohjois-Irlannin Ballymenassa, Galgorm Castle Golf Coursella 72 lyönnillä (+2). Tulos ylittää parin kahdella lyönnillä ja kisan ainoa suomalainen jakaa oman kierroksensa jälkeen Euroopan kiertueen Irish Open -kilpailussa sijaa 50.

Paluukierrosta voi pitää onnistuneena, sillä ensimmäisen kierroksen jälkeen vain parikymmentä pelaajaa on kilpailussa alle parin. Kärkisijaa jakavat Etelä-Afrikan Dean Burmester ja Englannin Jordan Smith tuloksella 65 (-5).

Korhonen teki päivän aikana kolme bogia ja yhden birdien. Hän oli varsin tyytyväinen päivän antiin.

”Pelaaminen maistui ihan hyvältä. Aika kylmä ja tuulinen keli tänään, ei ollut helppo päivä. En muista milloin viimeksi olen pelannut kaikki kamat päällä. Käsi ihan ok, tuntuu menevän parempaan suuntaan. Mukavaa oli ja tulokset tulevat sitten kun tulevat!” Korhonen viestitti kierroksen jälkeen.

Päivän erikoisimman episodin järjesti kotisaarellaan pelaava Padraig Harrington, joka poisti metsästä, johon oli pallonsa lyönyt, irrallisen haitan lyöntinsä tieltä. Tällä kertaa se sattui olemaan viisi kuusi metriä pitkä, monihaarainen oksanpätkä, jonka retuuttamiseen Harrington sai apua caddieltaan.

Harringtonin pelikaveri Justin Harding ei voinut kuin pyöritellä epäuskoisena päätään katsellessaan kolminkertaisen major-voittajan taipumatonta taistelua metsän siimeksessä.  Harrington pelasi kierroksensa lyönnin yli parin, Harding puolestaan kaksi alle.

Perjantaina Korhonen käynnistää toisen kierroksensa kello 8.10 paikallista eli kello 10.10 Suomen aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje