8.–15.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][23]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Mikael Gabriel debytoi viikonloppuna Audi Finnish Tourilla

Räppäri ei lähde tavoittelemaan kuuta taivaalta, vaan tyytyy maltilliseen tulosodotukseen.

Kauden kolmas Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailu käynnistyy perjantaina Hills by GoGolfin kentällä Vihdin Jokikunnassa. Kilpailu pelataan golfkeskuksen Punaisella kentällä, joka tunnettiin aiemmin Valley-nimellä. Kolmipäiväisessä kilpailussa on mukana 126 yleisen sarjan ja 30 naisten sarjan pelaajaa.

Lisämausteensa kilpailuun tuo muutama vuosi sitten golfista toden teolla innostunut laulaja Mikael Gabriel, joka on mukana koitoksessa. Täysin poikkeuksellisesta tapahtumasta ei ole kyse, sillä Audi Finnish PGA Golf Tourin kilpailuissa ovat aiemmin pelanneet villillä kortilla muun muassa jääkiekkotähdet Patrik Laine ja Sami Vatanen.

”Lähden pelaamaan ensimmäistä ammattilaiskisaani GoGolfin myöntämällä villillä kortilla. Elämä on yhtä oppimista ja sellaisena otan myös tämän mahdollisuuden. Tämä kilpailu on tuonut hyvää sykettä koko talveen ja motivaatiota treenaamiseen, varsinkin kun meidän artistien työtilanne on varsin synkkä vallitsevassa koronatilanteessa”, hän sanoo.

Aivan kylmiltään menestysartisti ei Suomen parhaiden pelaajien sekaan lähde pelaamaan, vaikka hän myöntääkin, ettei asiaa kärkitaisteluun välttämättä vielä ole. Gabriel on pelannut kisakentällä useamman treenikierroksen ja tavoitteena on selviytyä molemmista kierroksista alle 90 lyönnillä.

Mikael Gabriel aloittaa kilpailunsa perjantaina kello 9.50 ykkösväylältä. Hänen kanssaan samassa ryhmässä pelaavat Eetu Isometsä ja Peter Erofejeff.

Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan tapahtumaa. Kilpailupaikalla noudatetaan vallitsevia koronaohjeistuksia.

Lähde: Tiedote

Lue seuraavaksi: Mikael Gabrielin kaksi intohimoa: musiikki ja golf

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)