26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Ladies European Tour

Ursula Wikström: ”Helppoa hetkeä ei ole ollut”

Wikström tähyilee LET:n kauden avauksessa laatusijoitusta.

Ursula Wikström on esittänyt Abu Dhabin LET-turnauksen kahdella ensimmäisellä kierroksella varsin jämäkkää golfia. Hän jakaa muun muassa Euroopan Solheim Cup -joukkueen kapteenin, Skotlannin Catriona Matthew’n kanssa 11. sijaa kokonaistilanteessa yksi yli.

Par-tuloksella urakkansa Fatima Bint Mubarak Ladies Openissa aloittanut Wikström tarvitsi toiseen kierrokseensa lyönnin enemmän.  Vantaalaisen korttiin kirjattiin perjantaina kahden birdien ohella kolme bogia.

”Molempina päivinä, varsinkin tänään, on ollut todella haastavaa kovan tuulen takia. Helppoa hetkeä ei ole ollut, mutta ihan ok olen pysynyt taistelussa mukana”, Wikstöm sanoi.

Wikströmillä on viikonlopun kierrosten alla mainiot näkymät koviin sijoituksiin. Matkaa neljättä tilaa jakaviin parhaisiin pohjoismaalaisiin, Norjan Marianne Skarpnordiin ja Ruotsin Cajsa Perssoniin on neljä lyöntiä, top 10:een vain yksi.

Runsaasti eturivin pelaajia sisältävässä kilpailussa on nousua ajatellen ryhdyttävä pikimmiten toimeen. Tämän toki tiedostaa Wikström itsekin.

”Huomiselle kaivataan isoa vaihdetta päälle.”

Abu Dhabin turnauksen toinen suomalainen, Noora Komulainen (+3), piristyi toisella kierroksella, joka sujui kolme lyöntiä avauspäivää paremmin. Hän tehtaili perjantaina neljä birdieä, joista kolme tuli peräkkäin heti kierroksen alkuun.

Jatkossa myös virheet astuivat kuvaan kahden bogin ja yhden tuplan muodossa. Tuloksen 72 lyönyt Komulainen jakaa kisan puolivälissä 22. sijaa.

Fatima Bint Mubarak Ladies Openin kärjessä on Englannin Charley Hull (-5). Eroa toiseen brittiin, Jodi Ewart Shadoffiin ja Espanjan Luna Sobroniin on yksi lyönti.

Palkintoarvoltaan 300 000 dollarin pro am -tyyppisessä kilpailussa on mukana 56 pelaajaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje