9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista

9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Noora Komulainen tähyilee LET-kiertueella kärkikymmenikköä

Noora Komulainen jakaa Women's NSW Openissa 15. sijaa. Kuva: Tristan Jones/LET

Myös Ursula Wikström selvitti tiensä Australian turnauksen finaalikierrokselle.

Noora Komulainen (-3) sai lyöntipelin uomiinsa Women’s NSW Openin toisella kierroksella. Puttien kanssa oli kuitenkin haasteita, ja tulokseksi jäi 72. Hän on Sydneyn pohjoispuolella Magentassa pelattavan kisan puolivälissä jaetulla 16. sijalla.

Komulaisella riitti tapahtumia Magenta Shores Golf and Country Clubin ensimmäisellä kenttäpuoliskolla (10–18), jolla hän teki parien ohella kolme birdieä ja kolme bogia.

”Parempaa lyömistä, mutta heikompaa puttaamista. Päädyin vaikeammille puttipaikoille, ja puttien vauhti ei löytynyt niin hyvin kuin eilen. Pari lyhyehköä missiä, jotka olisi saanut jäädä pois. Huomenna uutta yritystä”, kaksi lyöntiä seitsemättä sijaa jakavista pelaajista oleva Komulainen kertoi.

Ursula Wikström (par) pelasi perjantain tavoin tuloksen 72, ja hänenkin kisansa jatkuu finaalikierrokselle. Wikström jakaa 36 reiän jälkeen 47. sijaa.

Kilpailun paalupaikalle kiipesi päivän kovimman tuloksen, 65, iskenyt Mariajo Uribe (-12). Kolumbialaisella on kolmen lyönnin johto toisena olevaan Taiwanin Pei-Ying Tsaihin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje