[11][5]

Noora Komulainen löysi lopussa oikean mielentilan, ja homma alkoi sujua

Noora Komulainen saavutti Australiassa 16. sijan. Kuva: Tristan Jones/LET

Ursula Wikström pelasi kisan kovimman tuloksensa sunnuntaina.

Noora Komulainen (-4) sai verkkaisesti koneensa käyntiin Australian LET-kilpailun päätöspäivänä. Hän oli kierrostaan kahdeksan reiän jälkeen kaksi yli, mutta yltyi loppusuoralla vahvaan loppukiriin. Kolme birdieä neljän viimeisen reiän aikana tehnyt Komulainen pelasi sunnuntaina tuloksen 71, ja otti Women’s NSW Openissa jaetun 16. sijan.

”Vähän kaksijakoiset fiilikset. Olen tosi tyytyväinen omaan lähipeliini ja siihen, miten hyvä puttipelini parhaimmillaan on. Vielä on kuitenkin tehtävää itseni kanssa siinä, että saan pidettyä sen hyvänä koko viikonlopun. Tänään oli taas nihkeää griineillä alussa, mutta taistelin lopussa itseni sellaiseen mielentilaan, että homma alkoi sujua. Tämä oli positiivinen viikko!” Komulainen kertoi.

Kyseessä oli vuoden neljännen turnauksensa pelanneen ja 5100 euroa palkintorahaa kuitanneen Komulaisen paras sijoitus kuluvalla kaudella.

Myös Ursula Wikström (-1) sai pelinsä lentoon takaysin jälkipuolella. Sijan 28 jakanut Wikström pelasi finaalikierroksella Komulaisen tavoin tuloksen 71, joka oli hänen paras noteerauksensa Sydneyn pohjoispuolella käydyssä kilpailussa.

Bronte Law (-13) laittoi Mariajo Uriben (-14) olon voittokamppailussa tukalaksi. Kolmen lyönnin johdossa päätöspäivään lähtenyt kolumbialainen onnistui kuitenkin pitämään sunnuntain kovinta tulosta jakaneen Lawin niukasti takanaan. Englantilainen oli turnauksen ainut pelkkiä kuutosella alkavia tuloksia Magenta Shores Golf and Country Clubin kentällä pelannut kilpailija.

Ykköstila oli vuoden 2007 USA:n amatöörimestaruuden voittaneen ja toisinaan majoreissakin väläytelleen Uriben, 34, ensimmäinen pääkiertueella.

Ladies European Tourin rankingin kärjessä on Bronte Law. Suomalaisista Noora Komulainen löytyy sijalta 53.

Lue seuraavaksi: Noora Komulainen tähyilee LET-kiertueella kärkikymmenikköä