[14][27]

Noora Komulaisella Australiassa sähäkkä avauskierros

Noora Komulainen pelasi Women's NSW Openissa kuutosella alkavan tuloksen. Kuva: Tristan Jones/LET

Ursula Wikström aloitti urakkansa par-tuloksella.

Noora Komulainen oli mainiolla pelituulella Sydneyn pohjoispuolella käynnistyneessä Women’s NSW Openissa. Hän pelasi Ladies European Tourin kalenteriin kuuluvan kilpailun ensimmäisellä kierroksella tuloksen 69 (-3), jolla irtoaa jaettu 14. sija.

Kierros sisälsi viisi birdieä ja kaksi bogia. Hän oli kierrostaan kolme alle, kunnes teki Magenta Shores Golf & Country Clubin kentän 12. reiällä ensimmäisen boginsa. Loppu sujui yksi alle -tahdissa, ja hän lähtee kisan toiseen päivään lyönnin päässä seitsemättä sijaa jakavista pelaajista.

”Puttasin tosi hyvin. Oli siinä pallon päällä olo, että kaikki uppoaa, ja hyvin ne upposivatkin. Lyöminen ei ollut mitenkään erityisen hyvää, joten siihen toivoisin petrausta”, Komulainen sanoi.

Yhden birdien ja bogin tehnyt Ursula Wikström (par) on jaetulla 46. sijalla.

Turnauksen kärjessä on tuloksen 65 (-7) pelannut australialaisamatööri Justice Bosio. Hänellä on viiden lyönnin etumatka toista sijaa jakaviin pelaajiin.