20.–28.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][15]
KilpailuaSuomalaista
Ladies European Tour

Ursula Wikström Australiassa: "Olin ihan kuutamolla koko päivän"

Naisten Euroopan kiertueen Australian osakilpailut päättyvät tänä viikonloppuna. Suomalaisista vain Ursula Wikström pelaa Womens NSW Openin jatkokierroksilla.

Naisten Euroopan kiertueella on menossa kolmen kilpailun mittainen Australian turnee. Kahden viimeisen kilpailun ajan pääkallopaikkana on toiminut kengurumaan pääkaupunki Canberra. Suomalaisia säväyttäviä huippuhetkiä ei näissä kilpailuissa ole juurikaan toistaiseksi nähty.

Neljästä suomalaisesta vain Ursula Wikström väänsi itsensä kahdelle viimeiselle kierrokselle Womens NSW Openissa. Kolmas pelipäivä oli Wikströmiltä hieman takkuista tekemistä kierroksen mennessä tulokseen yksi yli par. Kahden birdien vastapainona oli kolme bogeya.

”Olin ihan kuutamolla koko päivän. Muutama pitkä putti upposi, mutta siinä se päivän anti sitten olikin. Olen vähän niin kuin langennut jokaiseen ansaan, mitä tuo kenttä laittaa eteen”, Wikström kommentoi peliään.

Queanbeyan Golf Clubin kapeilla väylillä Wikström ei ole saanut juonesta kiinni toivomallaan tavalla. Rohkealla pelillä ratkaisuja lähtemään hakenut kokenut suomalainen tarkoittaa kentän ansoilla viheriöiden ympäristöjä.

”Kun lähtee vähän liian aggressiivisesti pelaamaan ja missaa lipun sille vaikealle puolelle. Vielä olisi yksi päivä aikaa kesyttää tämä kenttä”, Wikström loi uskoa huomiseen.

Kokonaistuloksissa hän jakaa sijaa 47 tuloksellaan +4. Kilpailun voitossa ovat vahvimmin kiinni kärkipaikkaa tuloksella -10 jakavat Meghan MacLaren ja Lynn Carlsson.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje