Kuronen jälleen menestyksen perässä Nordcenterissa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Kuronen jälleen menestyksen perässä Nordcenterissa

Miki Kuronen heittää Nordcenterissä uutta matoa koukkuun. Kuva: FT

Finnish Tourin vuoden 2014 toinen kilpailu käynnistyy torstaina Nordcenterissä. Viivalle on lähdössä avausturnauksen tapaan kovatasoinen joukko kotimaan kärkipelaajia. Viimevuotisen turnauksen ykköset Kristian Kulokorpi ja Oona Vartiainen puolustavat tällä viikolla voittoaan Raaseporissa.

Vanajanlinnassa viime viikon tiistaina voittanut Miki Kuronen odotti kisan aattona innolla aamulla klo 8.50 olevaa starttiaan.

”Valmistautuminen on sujunut hyvin, oli pari lepopäivää viime kisan jälkeen ja muuten on mennyt aika harjoitellessa ja kisakenttään tutustuessa”, Kuronen sanoi. ”Lähes kaikki amatöörihuiput ja kovia ammattilaisia on mukana, joten parastaan saa laittaa.”

”Pidän Nordcenterin kentästä. Se on hyvä ja haastava kenttä, joka testaa jokaista osa-aluetta. Nordcenter on myös aina loistavassa kunnossa.”

Kuronen ei ole tehnyt tulevaa kilpailua ajatellen muutoksia valmistautumisessaan.

”Tämän viikon kisaan lähdetään samoilla rutiineilla kuin aiempiin. Tavoitteena on jatkaa hyvää peliä ja tietenkin voittamaan sinne lähdetään.”

Toisen miesten maajoukkueryhmään kuuluvan pelaajan Juuso Kahloksen kausi ei käynnistynyt yhtä iloisissa merkeissä kuin Kurosella. Hän karsiutui Vanajanlinnan turnauksen finaalikierrokselta.

”Odotan ehjää kisaa. Olen nyt päässyt treenaamaan iltaisin ja pelaaminen tuntuu hyvältä”, Kahlos sanoi.

Kahloksen mielestä Nordcenterin kenttä palkitsee hyvistä lyönneistä, mutta myös rankaisee ankarasti, jos tekee tyhmiä virheitä.

”Pitää olla vain kärsivällinen, eikä mennä asioiden edelle.”

Kahlos ei sanojensa mukaan ole ottanut suurempia paineita alkaneesta kaudesta, eikä samaa linjaa noudattaen ole asettanut siihen erityisiä tavoitteita itselleen. EM-joukkueeseen olisi kuitenkin hänen mielestään kunnia päästä.

”Lähden yliopistoon elokuussa, joten todellinen kausi alkaakin silloin. Pitkällä tähtäimellä haluan että kehityn ja menen eteenpäin tässä lajissa.”

Naisten kisan suurimmat menestyssuosikit löytyvät joukosta Matilda Castrén, Karina Kukkonen, Leena Makkonen, Oona Vartiainen ja Marika Voss.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje