Korhosen mailat jäivät lennolle Portugalissa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Korhosen mailat jäivät lennolle Portugalissa

Mikko Korhonen ei pysty valmistautumaan Portugal Mastersiin tutulla kaavalla, koska mailat hukkuivat lennolla. Kuva: Getty Images

Mikko Korhonen palaa tositoimiin muutaman viikon kisatauon jälkeen Portugalin Vilamourassa, jossa käynnistyy torstaina European Tourin varsinaisen kauden toiseksi viimeinen kilpailu Portugal Masters.

Kilpailutauon Korhonen on käyttänyt fysiikkaharjoitteluun. Toki lyöntituntumaakin on pidetty yllä ja bägistä löytyvät myös uudet rautamailat.

Niiden sisäänajo siirtyy pahimmillaan itse kilpailuun, sillä niin Korhosen kuin caddie Karri Kakonkin matkatavarat jäivät maanantaiselle lennolle, eikä niitä ole kuulunut kisapaikalle.

”Ei ole kamoja näkynyt, eikä kukaan tiedä missä ne on. Kaikki jäi molemmilla. Uudet raudat löytyy bägistä ja näyttää siltä, että ne pääsevät suoraan kisaan ilman treenirundia”, Korhonen viestitti.

Stressikäyrä ei kuitenkaan vielä ole poikkeuksellisen korkealla ja tiistaina Korhonen tutustui kisakenttään, hänelle entuudestaan vieraaseen Oceanico Victoriaan kävellen.

Jos mailoja ei huomennakaan kuulu, ovat askelmerkit torstaita ajatellen kuitenkin selvät.

”Ilman suurempia odotuksia voi lähteä painamaan palloa lipulle vaan.”

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)

  • Jari Lehtonen says:

    Vanhasta kokemuksesta tiedän, että mailat (ja välillä kaikki matkatavaratkin)jäävät Helsingin kentälle, kun matkustaa Portugaliin lokakuussa. TAP Portugalin matkatavarat tökki erityisesti viime lokakuussa, kun jopa koko lentokoneen tavarat jätettiin tylysti koneen viereen. Ainoastaan priority-luokan tavarat tuli perille. Parhaimmillaan tavarat ehti perille juuri ennen viikon matkan loppua. Toivotaan kuitenkin, että Mikon mailat saapuvat ajoissa. Victoria on mukava kenttä pelata ja siellä on mahdollisuus hyvään tulokseen. Tsemppiä!

  • Jari Lehtonen says:

    hei ikävää eetä uuet malatovatkadoksissa. Kyllä ne vielä löytyy. Finnair kuljettaa kotiovelle asti, halpalentoyhtiöteivät sitä tee.