25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Korhonen jatkoon Etelä-Afrikassa

Mikko Korhonen pelaa myös viikonloppuna Africa Openissa © Getty Images

Mikko

Mikko Korhosen ote piti East London Golf Clubilla perjantain aamukierroksella, jolle hän lähti ensimmäisessä ryhmässä klo 6.30. Päivän mittaan birdejä syntyi kolme, joista kaksi kierroksen loppuvaiheilla. Molemmat bogeynsa hän teki missaamalla noin metriset putit. Vaikka kierrostulos olikiin lyönnin heikompi kuin torstaina, uskoo Korhonen nousevansa tuloslistalla.

”Löin palloa jo paremmin kuin torstaina, oli siellä silti pari heikompaa joukossa. Kaksi lyhyttä livahti ohi, sieltä ne bogeyt tulivat. Aamulla pelaamisesta oli selkeä etu, tuuli on selvästi voimistunut päivän mittaan. Tuulista on luvassa myös viikonlopuksi, joten tästä asetelmasta on kaikki mahdollisuudet nousta . Pelaaminen on kyllä tuulessa melkoista taistelua”, Korhonen kuvaili olosuhteita Intian valtameren rannalla.

Kun osa pelaajista vielä osa oni kentällä, Korhosen sijoitus on 27:s. Eroa kärkeen on kahdeksan lyöntiä.

Roope Kakko pelasi perjantaina aamulla avauskierroksen kaksi viimeistä reikäänsä, teki toisella birdien ja lähti toiselle kierrokselle samasta tuloksesta 71 kuin Korhonen. Kaksi bogeyta alkuun pudottivat häntä rajusti tuloslistalla. Kakon kierrostulokseksi tuli lopulta 76, mahdollisuudet jatkopaikkaan murenivat käytännössä 13:n reiän tuplaan. Eroa viikonlopun peleihin jää 1-2 lyöntiä.

Antti Ahokas jatkoi perjantaina samaan tyyliin, jolla torstaina lopetti. Hän pelasi 14 reiän jakson hämmästyttävästi kuusi alle parín. Ennen ja jälkeen tämän hän oli kuitannut korttiinsa lyöntejä 17 reiän aikana kymmenen yli parín. Ote kirposi siis hyvän kirin päätteeksi perjantaina. Ahokas sai lopulta tuloksekseen saman 77 jonka hän teki myös torstaina.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)