18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kolme suomalaista jatkoon ET-karsinnoissa

Markus Ervasti selvitti ET-karsintojen ensimmäisen vaiheen. Kuva: Mikke Tuulio

Markus Ervasti selvitti ET-karsintojen ensimmäisen vaiheen. Kuva: Mikke Tuulio Peter Erofejeff nappasi vaivatta jatkopaikan Italian Bogognossa päättyneissä ET:n esikarsinnoissa. Kolme kierrosta peräkkäin tuloksella 69 pelannut Erofejeff ei ollut karsinnan päätöspäivänä aivan edellisten päivien vedossa, mutta tällä oli lopulta vain marginaalinen merkitys. Hän päätyi kisassa kokonaistuloksellaan 281 (-7) viidennelle tilalle.

Muista suomalaisista paikka karsintojen toiseen vaiheeseen avautui myös Jaakko Mäkitalolle (23:s) sekä kahdella jälkimmäisellä kierroksella hyvin kirineelle Markus Ervastille (26:s). OssiMikkolan (42:s) ja Henri Sataman (57:s) karsintaurakka jäi yhden kilpailun mittaiseksi.

Bogognon kisan voitti Ruotsin Robin Wingardh (-15). Samanaikaisesti Hardelot’ssa pelatun karsintaturnauksen ykkönen oli USA:n Kelly Kraft (-8). Ranskassa ainoana karsinut Henri Lipsanen ei yltänyt turnauksen finaalikierrokselle.

Marko Kuivasaari (28.9. klo 20.45) Erofejeff ei hellitä Suomalaisille on tyrkyllä useampi jatkopaikka Euroopan kiertueen esikarsinnoissa.

Peter Erofejeff on menossa vaivatta eteenpäin ET:n ensimmäisestä karsintavaiheesta. Kuva: VeVe Media

Peter Erofejeff on menossa vaivatta eteenpäin ET:n ensimmäisestä karsintavaiheesta. Kuva: VeVe Media

Peter Erofejeff pelasi Bogognossa, ET:n esikarsinnoissa jo kolmannen peräkkäisen 69 lyönnin kierroksen. Hän on kisassa kolmantena ennen päätöspäivää. Tilanteeseen yhdeksän alle siirtynyt Erofejeff on johdossa olevaa Robin Wingardhia viisi lyöntiä jäljessä. Dylan Frittelli (-11) majailee toisena.

Tämänhetkisten asetelmien perusteella myös Ossi Mikkola (21:s) sekä Jaakko Mäkitalo (27:s) olisivat menossa Euroopan kiertueen esikarsinnan toiseen vaiheeseen.

Markus Ervasti pelasi kolmannella kierroksella lennokkaasti (68) ollen enää lyönnin päässä viimeisestä jatkopaikkaan oikeuttavasta sijasta. Henri Sataman (+6) ja Olli Järven (+12) karsintarupeama on sen sijaan jäämässä yhteen turnaukseen.

Marko Kuivasaari (27.9. klo 23.02)

Erofejeffilla vauhti päällä Italiassa

Peter Erofejeff (69-69) on kisan puolivälissä ET:n esikarsinnan kakkosena, myös Ossi Mikkola ja Jaakko Mäkitalo ovat rajan oikealla puolella.

Peter Erofejeff voitti kesällä Paltamo Openin, josta kuva.

Peter Erofejeff voitti kesällä Paltamo Openin, josta kuva.

Kesällä mainioita otteita kotimaassa esittänyt Peter ”Patu” Erofejeff purjehtii myötäisessä Circolo Golf Bogognon kentällä. Hän on 112 pelaajan karsinnnassa jaetulla toisella tilalla. 29 parasta ja saman tuloksen omaavat pääsevät ET:n toiseen karsintavaiheeseen joka käydään marraskuun alussa eri puolilla Espanjaa.

Erofejeff (-6)on pelannut kahdesti tuloksen 69, edellä on vain Ruotsin Robin Wingardh. Ossi Mikkola (-3) on kolme lyöntiä Erofejeffia jäljessä, samoin Jaakko Mäkitalo (-3) jolle on tulosseurantaan merkitty kuitenkin vain yksi kierros.

Henri Satama (even) on lyönnin rajan väärällä puolella. Markus Ervastilla (+4) on viisi lyöntiä liikaa, Olli Järven (+8) tilanne on hyvin vaikea, cut on kolmen kierroksen jälkeen.

Pelaajat jotka joutuvat hakemaan paikkaa ET:lle ensimmäisen vaiheen kautta, saavat pelata peräti 14 kierrosta kolmessa eri vaiheessa, kunnes mahdollinen kortti ET:lle siunaantuu.

Edellisviikolla Tapio Pulkkanen voitti Saksan karsinnan. Toiseen vaiheeseen etenivät myös Mikael Salminen sekä Janne Martikainen.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

    jammu says:

    kysymys ei liity mitenkään kyseiseen karsintaan. mutta infoa lontoon keskustan lähellä (30 min) olevasta kentästä. ei 200 egee. onko löytyykö. onko tietoo. laittakaa infoo takas. oon menos ens kuun alus ja ajattelin mennä vetää sadegolffii paikallisen stoben jälkeen. tarttee meinaa egags ottaa pari stouttiiet pysyy kroppa lämpimänä. ei handut hyydy tuiskussa. voi ehkä pari barii tulla vastaan ,tai mayby birdietä. siis tietopankki golffarreilta auki nyt toivon minä.