Koivisto ja Bakker Team Nuutisen syömähampaina New Yorkissa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Koivisto ja Bakker Team Nuutisen syömähampaina New Yorkissa

Krista Bakker ja caddiena toimiva sisko Katri Bakker ovat olleet tehokas parivaljakko Glen Oaks Clubin kentällä. Kuva: Tristan Jones/LET

Ursula Wikströmin joukkueen kapteeni Nelly Korda paineli yksilökisan kärkeen.

Tiia Koivisto ja Krista Bakker olivat mainiolla pelipäällä perjantaina New Yorkin Long Islandilla jatkuneessa Ladies European Tourin joukkuekilpailussa. Kaksikko oli 70 lyönnin tuloksillaan vahvasti sen takana, että Team Nuutinen (-24) nousi kisan puolivälissä tuloslistalla 11. sijalta seitsemänneksi.

Koivisto ja Bakker olivat etenkin Glen Oaks Clubin kentän etuysillä näkyvässä roolissa pelattuaan yhdeksän ensimmäistä reikää kolme ja kaksi alle parin. Kapteeni Nuutinen sai 73 lyönnin kierroksellaan paremmin juonen päästä kiinni jälkimmäisellä ysillä, mutta ryhdikäs sisääntulo olisi kaivannut yhden birdien lisäksi pari muutakin isompaa onnistumista seurakseen.

Maailmanlistan ykkösen Nelly Kordan joukkueeseensa valitsema Ursula Wikström paransi esitystään pelattuaan tuloksen 72. Myös yksilökisan kärkeen noussut Korda oli 66 lyönnin kierroksellaan elementissään, mutta tuloskohennus ei näkynyt toivotulla tavalla joukkueen suorituksessa.

Tällä kertaa onnistumiset eivät jakautuneet yhtä suotuisasti, joskin merkittävämpi vaikutus oli sillä, että tasoituksilla pelaava joukkueen amatööri Jeffery Capazzi ei pystynyt auttamaan ryhmäänsä samalla tavalla kuin avauspäivänä.

Team Nelly Korda (-21) on 28 joukkueen turnauksessa 36 reiän jälkeen sijalla 13.

Tähtipelaajia vilisevän Aramco Team Series -kilpailun kärkeen nousi Bronte Lawin kipparoima joukkue (-31), johon kuuluvat ammattilaisista myös Kelsey Macdonald ja Amy Boulden. Lee-Anne Pacen luotsaama nelikko on lyönnin päässä Lawin yhdistelmästä.

Joukkuekilpailussa 28 kapteenia valitsi ryhmäänsä yhden ammattilaisen ja toinen ammattilainen liittyi joukkueeseen arvonnan kautta. Tämän lisäksi jokaiseen tiimiin kuuluu pro am -henkisessä kisassa yksi amatööri.

Yksilökilpailussa yhdysvaltalaisilla on vahva ote kärkisijoista, sillä Slovenian Pia Babnik (-7) rikkoo top-viitosessa ainoana jenkkien rintaman. Alison Lee on toisena, kaksi lyöntiä paalulla olevasta Nelly Kordasta. Krista Bakker (-2) jakaa parhaana suomalaisena 17. sijaa.

Aramco Team Series -kilpailuissa on miljoonan dollarin palkintopotti, josta 800 000 dollaria on jaossa joukkueturnauksessa ja 200 000 taalaa yksilökisassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • Timantt1 says:

    Jos saan sanoa oman mielipiteeni tähän Aramco ”team series” niin eihän golf mitään joukkuelajia ole. Mutta sen voi hyväksyä, mutta mielestäni näissä kisoissa pitäisi pelata sitä joukkuelajia vain 2-3 ensimmäistä kierrosta ja viimeinen kierros pitöisi aina pelata normaalisti,c eli vain parhaat ja parit rarhausjärjestyksessä.

    Viimeisen kierroksen ei pitäisi koskaan enää olla joukkuekisaa.