20.–27.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][6]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kakko kaksi lyöntiä kärjestä ET:llä – myös Lindell tehnyt vahvaa nousua Portugalin avoimissa

Roope Kakko keikkuu Portugalin avoimessa mestaruuskilpailussa kärjen tuntumassa. Kuva: Getty Images

Kilpailussa on pelattu perjantain ukkoskeskeytyksen viivyttämänä vasta kaksi kierrosta.

Roope Kakko (-6) lähtee loistavista asemista sunnuntaiaamuna Royal Obidos Spa & Golf Resortin kentällä jatkuvan olevan Open de Portugal -kilpailun kolmannelle kierrokselle. Hän käytti lauantain urakkaansa 69 lyöntiä, ja on European Tourin ja Challenge Tourin yhteiskilpailussa jaetulla viidennellä sijalla.

Matkaa kärkipaikkaa jakaviin englantilaisiin Nathan Kimseyhyn ja Andrew Wilsoniin sekä Portugalin Vitor Lopesiin on kaksi lyöntiä.

Viisi birdieä ja kaksi bogia lauantaina tehnyt Kakko on yksi kisan kolmesta pelaajasta, joka on selvittänyt molemmat kierroksensa kuutosella alkavalla tuloksella. Perjantain ukkonen aiheutti turnauksessa lähes kokonaisen välipäivän, minkä vuoksi pelaajilla on sunnuntaina edessä kaksi kierrosta.

Kakko starttaa kello 10.15 jatkuvalle kolmannelle kierrokselle yhdessä neljäntenä olevan Walesin Jamie Donaldsonin kanssa. Ryhmän kolmas jäsen on Espanjan Pep Angles (-6). Donaldsonilla on riittänyt viime aikoina suomalaisseuraa ET:llä, sillä hän pelasi Valderraman turnauksen päätöspäivänä Sami Välimäen ryhmässä.

Oliver Lindell (-3) oli avauskierroksen jälkeen ennustetun cut-rajan alapuolella, mutta 68 lyönnin kierros kohensi hänen osakkeitaan tuntuvasti. Kuusi reikää kolmatta kierrosta pelannut Lindell on tässä vaiheessa jaetulla 28. sijalla, viisi lyöntiä kärjestä.

Portugalin avointen kolmas suomalainen Janne Kaske (+13) ei ollut tällä viikolla pelipäällä. Jatkopaikka karkasi häneltä yhdeksän lyönnin päähän.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje