Kakko jatkoon Madeiralla - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Kakko jatkoon Madeiralla

Roope Kakko tähyilee Madeiralla hyvää sijoitusta. © Getty Images

Roope Kakko pystyi puristamaan kuutosella alkavan tuloksen Madeira Islands Openin toisella kierroksella. Se takasi hänelle kivuttomasti jatkopaikan viikonlopun kisatapahtumiin. Kakko sijoittuu kilpailun puolivälissä hieman 30:n huonommalle puolelle, mutta matkaa Top-10:een on vain kolme lyöntiä.

Kakko (70-69) teki perjantain kierroksellaan seitsemän birdietä ja neljä bogia. Hänen pelinsä lennokkain vaihe osui Santo da Serran kentän ulosmenossa (Kakon 10-18), jossa hän iski seitsemän reiän sisällä viisi birdietä.

Antti Ahokas ei keksinyt toisella kierroksella lääkkeitä cut-rajan selvittämiseksi. Tuloksessa 77 oli kahdeksan lyöntiä liikaa jatkoa ajatellen. Ahokkaalle kierroksen alku oli nihkeä: kolme bogia neljän reiän sisällä taisivat ratkaisevasti syödä hänen uskoaan menestykseen.

Euroopan kiertueen pienempiin kisoihin kuuluvan Madeira Islands Openin kärjessä on maailmanlistalla sijalle 475 pudonnut Oliver Wilson (-13). Magnus A Carlsson ja JoakimLagergren jakavat edelleen toista sijaa, mutta heidän kanssaan samaan kokonaistilanteeseen nousi päivän kovimmasta kierroksesta (64) vastannut Andy Sullivan. Tämä kolmikko on lyönnin Wilsonia perässä.

Korhonen nousi toiseksi Ranskassa

Mikko Korhonen (-3) on vain kahden lyönnin päässä Allianz Openia johtavasta Felipe Aguilarista 36 reiän jälkeen. Perjantaina tuloksen 69 pelannut Korhonen onnistui parantamaan toisella kierroksella sijoitustaan kahdella pykälällä.

Korhonen oli ennen päivän viimeistä reikää yksin kakkospaikalla, mutta bogi yhdeksännellä (Korhosen 18:s) reiällä toi Jens Dantorpin ja Peter Bakerin tasoihin suomalaisen kanssa. Dantorp pelasi toisella kierroksella kisan toistaiseksi parhaimman tuloksen, 63 lyöntiä.

Toinen Challenge Tourin kisassa mukana oleva suomalainen, Kalle Samooja pelasi toistamiseen tuloksen 71. Samooja jatkaa kolmannelle kierrokselle sijalta 29.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje