Ilosen nousu jatkuu - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Ilosen nousu jatkuu

Mikko Ilosen pelissä oli lauantaina rento meininki. Kuva: Getty Images

times="" new="" roman";="" mso-fareast-font-family:"times="" roman";color:black;mso-ansi-language:fi;="" mso-fareast-language:fi;mso-bidi-language:ar-sa"="">

Mikko Ilosen (-6) peli oli lauantaina Crans Montanassatuloksellisesti melkoista vuoristorataa. Pareja korttiin merkittiin vain kuusi, birdieitä seitsemän ja bogeja neljä.Kruununa oli seitsemännellä tullut eagle, jonka Ilonen upotti noin 40metrin etäisyydeltä.

Kierrostulos 65 nosti Ilosta raketin lailla tuloslistalla.Viimeisellä tuloksella sijaluvulla 64. lauantaille lähtenyt Ilonen on ennen finaalikierrosta 28. tilalla.

”Oli melkoisen rentoa menoa, vailla huolta bogeista tai birdieistä. Tiesin,että molempia tulee. Se oli jo bonusta, että raivasin torstain jälkeenitseni viikonlopun kierroksille. Neljän kierroksen pelaaminen on tärkeääpitkän tauon jälkeen. Paljon oli hyviä lyöntejä, mutta myös kuraajoukossa”, Ilonen kuvaili esitystään.

Ilosella on matkaa johtoon nousseeseen Graeme Stromiin (-16) kymmenen lyöntiä. Nousu Top 10:een on täysin realistinen, sillä yhdeksättä sijaa jakavat pelaajat ovat tilanteessa -10.


Stormin todellinen tähtihetki osui Crans-sur-Sierre Golf Clubin kentän 11. reiälle, jossa hän löi hole-in-onen. Tästä hyvästä vuoden 2007 Ranskan avointen voittaja sai palkinnokseen yli 100 000 euron arvoisen BMW-urheiluauton.

Stormin maanmies Tommy Fleetwood nousi lauantaina kakkostilalle, eroa kärkeen yksi lyönti. Viime kaudella Challenge Tourilta nopeasti maailman huipulle noussut Brooks Koepka (-14) liittyy kolmantena pyöränä sunnuntain johtopalloon.

Kolmas kierros eteni pitkään Jamie Donaldsonin tahdissa, mutta hänen teränsä tylsyi sisääntulossa triplaan ja tuplaan. Walesilainen Ryder Cup –pelaaja jahtaa kärkeä neljän lyönnin päässä.

Mikko Ilonen starttaa neljännelle kierrokselle sunnuntaina klo 11.30 seuranaan Peter Uihlein ja JB Hansen.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje