Ursula Wikströmillä oli lauantaina syytä hymyyn. Hän aloitti ammattilaisuransa alkuvuodesta 2004 osallistumalla Etelä-Afrikan Tourin kisoihin yhdessä Minea Blomqvist-Kakon kanssa.
Kuva: Tristan Jones/LET
Kilpagolf | Ladies European Tour |
10.3.2018

Hurja kiri toi Ursula Wikströmille kuudennen sijan Etelä-Afrikan avoimissa

Päivän paras tulos (67,-5) nosti Wikströmin kolmen lyönnin päähän kolmannesta sijasta.

Toisena päivänä avaustensa kanssa vaikeuksissa ollut Ursula Wikström (73-75-67,-1) nousi lauantain finaalikierroksella 24 sijaa tuloslistan kuudenneksi. Palkintorahoja Wikström kuittasi 4 520 euroa.

Kolmantena päivänä hän loisti Westlake Golf Clubilla tehden kierroksensa aikana seitsemän birkkua ja kaksi bogia. Tulos oli päivän paras, samaan ylsivät voittaja Ashleigh Buhai (-9) sekä Stacy Lee Bergman (-3), jotka molemmat ovat Etelä-Afrikasta.

Tuloslistan kakkonen, Saksan Karolin Lampert (-7) oli kuusi lyöntiä Wikströmin edellä, Marokon Maha Haddioudi (-4) sijoittui kolmanneksi.

– Draivit eivät vieläkään olleet kovinkaan kummoisia, mutta onnistuin lyömään ne tänään siedettäviin paikkoihin. Lähipeli sen sijaan oli hyvää  etenkin wedgellä.Putterikin lämpesi ja sain säkitettyä muutaman pidemmän putin”, myhäili kierroksellaan vain 25 kertaa putannut Wikström.

Toisena päivänä hienon tuloksen 69 tehnyt Sanna Nuutinen (+3) oli 21:s, Tia Koivisto (+11) 54:s.

LET:n seuraava kilpailu pelataan huhtikuun 19.-22. Marokossa.

Teksti: Teemu Tyry

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti