Garcia voittoon Vietnamissa – Samooja 19:s - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Garcia voittoon Vietnamissa – Samooja 19:s

Sergio Garcia korjasi potin Vietnamin AT-kisassa. Kuva: Getty Images

Sergio Garcia venyi pidemmän kaavan kautta voittoon sunnuntaina Ho Tramissa, Vietnamissa päättyneessä Aasian kiertueen kilpailussa. Espanjalainen oli tyriä lähes varmalta näyttäneen voiton 17. reiällä tekemäänsä tuplabogiin, mutta pääsi kuin pääsikin pälkähästä.

Himmat Railla oli lopussa maukkain tilaisuus kääntää peli edukseen, mutta hän ei pystynyt tekemään voittoon vaadittavaa paria päätösreiällä. Garcian ja Rain lisäksi Thaworn Wiratchant ja Wen-tang Lin päätyivät 72 reiän kilpailussa tulokseen 270 (-14) lyöntiä.

Garcia osasi hyödyntää rutiininsa uusinnassa parhaiten. Voitto ratkesi maailmanlistan 12. eduksi toisella jatkoreiällä.

Viidenneksi sijoittunut Thomas Björn vastasi sunnuntain kovimmasta tuloksesta (64). Tanskalainen sortui 18. reiällä päivän ainoaan bogiinsa, parilla olisi irronnut paikka uusintaan.

Kalle Samooja (-5) ylsi Ho Tram Openissa varsin tasapainoiseen esitykseen. Turkulainen löi finaalikierroksella tuloksen 71, ja oli kisassa 19:s.

Peter Erofejeff ei selviytynyt turnauksen jatkokierroksille.

Lindell menetti otteensa takaysillä (iltapäivä)

Ensimmäistä turnaustaan ammattilaisena pelaava Oliver Lindell (par) ei onnistunut säilyttämään sunnuntaiaamuna hankkimaansa johtoasemaa Gecko Tourin kilpailun toisella kierroksella. Hän pelasi Alcaidesa Golf Clubin Heathland-kentän takaysin viisi yli parin, ja joutui tyytämään tulokseen 75. Lindell on kisan puolivälissä kymmenentenä. Eroa johdossa olevaan Espanjan Santiago Tarrioon on kuusi lyöntiä.

Peter Puhakka
(+5) karsiutui jatkosta kahdella lyönnillä.

Lindell johtaa Gecko Tourilla (aamupäivä)

<a href=Oliver Lindell ammattilaisuransa avauslyönnissä Alcaidesa Golf Clubin Links-kentän ykköstiillä. Kuva: Antero Lindell" src="/wp-content/uploads/2015/12/15120613075363.jpg" width="505">

Oliver Lindell ammattilaisuransa avauslyönnissä Alcaidesa Golf Clubin Links-kentän ykköstiillä. Kuva: Antero Lindell

Oliver Lindellin ensimmäinen kierros ammattilaisena sujui mallikkaasti. Espanjan Gecko Tourin kilpailuun osallistuva porvoolainen iski avauspäivänä tuloksen 69 (-3), millä hän jakoi lauantaina kakkostilaa.

Lindell on siirtynyt kisan kärkeen pelattuaan toista kierrosta kuusi reikää. Hän on tässä vaiheessa kokonaistilanteessa kuusi alle. Ruotsin William Nygård on lyönnin päässä Lindellistä.

Virvik Golfin kasvatti tarvitsi ensimmäisellä kierroksella vain 26 puttia, sen sijaan viheriöosumat (9) jättivät enemmän toivomisen varaa.

Peter Puhakka löi Alcaidesa Golf Clubin kahdella kentällä (Links ja Heathland) pelattavan turnauksen avauspäivänä tuloksen 73, ja on sijalla 18.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje