10. –17.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour

Finnish Tourin rankingvoitoista tiedossa kova taistelu

Kokonaiskilpailun johdossa olevilla Tuomas Salmisella ja Tia Koivistolla riittää takaa-ajajia kauden päätösturnauksessa.

Finnish Tourin kauden 2016 viimeinen kilpailu käynnistyy torstaina Vuosaaren kentällä Helsingissä. Finaaliturnauksessa on paljon panosta, sillä niin miesten kuin naisten sarjan kokonaisvoittoon on mahdollisuus vielä monella pelaajalla.

Tuomas Salminen on miesten rankingin kärjessä. Kakkosena oleva Kim Koivu valmistautuu Meksikon MM-kilpailuihin, mutta rankingin kolmonen, Peter Erofejeff lähtee kiivaasti kuromaan Salmisen 99 pisteen etumatkaa umpeen. Voitosta saa 200 pistettä, joten kaikki on vielä auki.

”Kyllä minulla on tiedossa, että olen pisteissä sen verran lähellä, että voin saavuttaa Tuomaksen. Selkeä tavoite on voittaa kilpailu”, Erofejeff sanoi tiistaina.

Vuosaaren kenttä osoittaa luonteensa, jos sääolot muuttuvat haasteellisemmiksi.

”Jos on tyyni keli, kenttä on melko helppo. Mutta jos tuuli yltyy, niin kuin on ennustettu, silloin pitää olla maltillinen pelisuunnitelma. Kenellä on malttia, se on varmasti kärkihaminoissa ja vahvoilla. Ja griinit olivat tänään todella kovat, joten siellä erotellaan jyvät akanoista.”

Kokonaiskilpailun voittoon on mahdollisuus lisäksi Peter Puhakalla, Joonas Granbergilla ja Tuomas Nukarilla.

Naisten rankingia johtavan Tiia Koiviston (166,17 pistettä) lähimmät uhkaajat ovat Jenna Mäihäniemi (165,00) ja EllaSalminen (142,50). Naisten sarjassa kilpailun voittaja saa 50 pistettä, toinen 35 ja kolmas 22,5 pistettä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje