Finnish Tour jatkuu Kainuussa - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Finnish Tour jatkuu Kainuussa

Miki Kuronen jahtaa menestystä torstaina alkavassa Paltamo Openissa.

Finnish Tourilla palataan tällä viikolla tositoimiin ensimmäisen kerran sitten heinäkuun alussa pelatun reikäpelin SM-turnauksen. Amatöörimaajoukkueesta mukana on ainoastaan Miki Kuronen, ammattilaisista paikalle on rantautunut tukku kotimaan nimekästä kaartia. Yhteensä 20 000 euron palkintopotista taistelevat muun muassa Peter Erofejeff, Janne Kaske, Jaakko Mäkitalo, Janne Mommo, Jani Perttilä sekä rankingin kärjessä oleva Henri Lipsanen.

Kuroselle kilpailu on maajoukkuekiireiden vuoksi vasta kauden kolmas. Hän voitti FT:n avauskilpailun Vanajanlinnassa, mutta karsiutui heti seuraavalla viikolla pelatussa Nordcenterin turnauksessa. Kuronen löytyy kiertueen rankingista sijalta kahdeksan.

”Tarkoitukseni on pelata kolme viimeistä kisaa”, Kuronen sanoi kisan aattona Golfpisteelle. ”Paltamoon on hienoa tulla pelaamaan, kenttä on upea ja loistavassa kunnossa.”

”Oma peli tuntuu tällä hetkellä hyvältä, Vacon Openissa loksahti palasia kohdalleen. Draivaaminen on ollut vahvaa ja puttipeli kokonaisuudessaan hyvää, näin myös tuloksen tekeminen on ollut helpompaa.”

”Paltamossa tulee onnistua hyvin joka osa-alueella, mutta puttipeli ratkaisee paljon niin kuin aina. Joka kerta kun numerolappu laitetaan rintaan, niin voittaminen on mielessä. Tavoite on ennen kaikkea pysyä hetkessä, ja pelata lyönti ja kierros kerrallaan – sieltä se tulos sitten tulee.”

Ammattilaisista Jaakko Mäkitalo on yksi vahvimmista ehdokkaista torstaina käynnistyvän kisan suurimmaksi sankariksi.

”Paltamo on selkeästi pallonlyöjän kenttä, kyllä me siellä hyvä kisa saadaan aikaiseksi. Kytäjällä (Vacon Open) pelini kaatui huonoon puttaamiseen, mutta toisella kierroksella lyöminen oli kauden parasta. Viime viikolla tuli lepäiltyä, kun kelitkin ovat olleet lepäämisen kannalta otolliset”, Mäkitalo sanoi tiedotteessa.

Kisassa kahden kierroksen jälkeen 40 ensimmäistä ja saman tuloksen pelanneet pääsevät mukaan finaalikierrokselle. Paltamo Open päättyy lauantaina.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje