23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Mikko Korhosella rautainen aloitus Etelä-Afrikan ET-kisassa

Seitsemän birdien kierros lupaa nummelalaiselle hyvää Tshwane Openin jatkoa ajatellen.

Mikko Korhonen oli loistavalla pelituulella Waterkloofissa Pretoria Country Clubilla käynnistyneen Tshwane Openin ensimmäisellä kierroksella. Hän jakaa kisassa neljättä sijaa neljän muun pelaajan kanssa tuloksellaan 66 (-5).

Kauden kaikissa pelaamissaan turnauksissa jatkoon päässyt Korhonen lähti kisassa vinhasti liikkeelle. Hän oli kierrostaan seitsemän reiän jälkeen neljä alle, kunnes sisääntulon alussa koitti hienoisia ongelmia.

Korhonen sai kahden bogin jälkeen uudelleen juonen päästä kiinni ja teki viiden viimeisen reiän jaksossa kolme birdieä.

”Puttaaminen oli tänään hyvää, en missannut kovin montaa birdie-paikkaa. Lyöminen oli vähän sinnepäin, ladulla kyllä pysyy, mutta tunne ei ollut kovin vahva vielä. Koitetaan sitä parantaa tässä viikon edetessä”, Korhonen sanoi.

Räväkkä alku on ollut kuluvalla kaudella Korhoselle ominaista, hän on pelannut kisan parhaan kierroksensa kolmesti viidellä yrittämällä jo avauspäivänä.

Kokenut pelimies ei kuitenkaan suostunut innostumaan ensimmäisen päivän esityksen perusteella, vaan toppuutteli etenkin itseään.

”Hyvä alku, mutta koitan mennä päivä kerrallaan. Aina nollaus.”

Ranskan Grégory Havret ja Etelä-Afrikan Haydn Porteous ja Ruotsin Alexander Björk jakavat kilpailun kärkipaikkaa lyönnin Korhosta paremmalla tuloksella.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje