Mikko Ilonen oli tyytyväinen päivän esitykseensä NBO Oman Openissa. Kuva: Getty Images
European Tour |
17.2.2018

Mikko Ilonen: ”Erittäin tasapainoinen miinus kakkonen”

Tapio Pulkkanen ja Ilonen ovat ennen Omanin turnauksen finaalikierrosta 4–5 lyöntiä kärkikymmenikön takana.

Mikko Ilonen paranteli asemiaan Muscatissa jatkuneen NBO Oman Openin kolmannella kierroksella. Tulos 70 vei hänet kokonaistilanteeseen kaksi alle, mikä oikeuttaa 54 reiän jälkeen jaettuun 38. sijaan.

”Kolmas pelipäivä antoi jo osviittaa siitä, että ne hyvät lyönnit on vietävissä sieltä rantsilta (rangelta) kentälle. Erittäin tasapainoinen miinus kakkonen”, Ilonen kertoi Facebookissa.

”En nyt lähde jossittelemaan kylmyyttä griineillä. Paikkoja oli näköjään tuhlailtavaksi asti. Mutta jotakuinkin noin tuota peliä kuuluu pelata ja antaa mahdollisuus lyödä kunnon tulos taululle.”

Huomenna koko rundi sitä rataa, niin hyvä tulee.

Ilonen on tehnyt kilpailussa yhdeksän bogia, joista kolmannes on tullut Al Mouj -kentän ensimmäisellä reiällä. Lahtelaiselle hankalaksi osoittautuneelle reiälle syntyi myös hänen ainoa lauantaina tullut boginsa. Birdiejä Ilonen teki kolme, yhden ulosmenon alussa ja kaksi muuta kierroksen loppusuoralla.

”Kenttä piti yllättävän hyvin pintansa, vaikka keli oli taas mitä mainioin. Reiät oli kairattu monessa kohtaa taas aika viheliäisiin paikkoihin”, hän totesi.

Tapio Pulkkanen on sijalla T31, ja yhden lyönnin Ilosen edellä. Hän teki 71 lyönnin kierroksensa ulosmenossa kaksi bogia, mutta löysi ryhtiä otteisiinsa takaysillä kolmen birdien muodossa.

”Tahmea etuysi oli tänään. Hyviä birkkupaikkoja, mutta en saanut upotettua. Muutama heikko tiilyönti ja niistä bogit”, Pulkkanen sanoi.

”Takaysillä alkoi homma rullaamaan, ja paikkoja oli kovempaankin sisääntuloon. Huomenna koko rundi sitä rataa, niin hyvä tulee.”

Julien Guerrier, Joost Luiten ja Matthew Southgate (-12) jakavat tasaisen turnauksen kärkipaikkaa. Chris Wood kärkkyy kolmikkoa lyönnin päässä.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.