Live scoring 21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][24]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Pettynyt Korhonen nousi sittenkin jatkoon: "Ei yhtään hyvää lyöntiä"

Tuulisissa olosuhteissa tulostaso on lauantaina ollut niin heikko, että Mikko Korhosen veto riitti jatkoon, vaikka mies itse pettyi suoritukseensa. Muut suomalaiset karsiutuivat jatkosta.

Lupaava alku vaihtui karvaaseen pettymykseen Mikko Korhosen osalta golfin Euroopan kiertueen Oman Open -kilpailussa.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 15 ollut Korhonen ehti pelata eilen perjantaina 13 reikää toisesta kierroksestaan ennen kuin kilpailu keskeytettiin hiekkamyrskyn johdosta. Keskeytysthetkellä hän oli kierrostaan yksi yli parin.

Lauantaina suomalainen aloitti kierroksensa aamuvarhain. Hän joutui taipumaan bogiin ensimmäisellä pelaamallaan reiällä, eikä suunta enää muuttunut loppurei’illä. Kierrostulos oli lopulta +6 ja yhteistulos +4.

”Bogivauhtia tänään viisi reikää. Ei yhtään hyvää lyöntiä, jos rehellisiä ollaan. Pään seinään hakkaus jatkuu ensi viikolla Qatarissa”, Korhonen kommentoi.

Parin tunnin ajan näytti siltä, että Korhosen ennustus tulee pitämään ja mies karsiutumaan. Hankalissa ja erittäin tuulisissa olosuhteissa cut-raja nousi kuitenkin lyönti lyönniltä, ja Korhosen yhteistulos +4 riitti lopulta viemään hänet jatkoon ainoana suomalaisena.

Korhonen jakaakahden kierroksen jälkeen kilpailussa sijaa 56.

Kilpailun muut suomalaiset, Kim Koivu (+8), Kalle Samooja (+9) ja Tapio Pulkkanen (+9) karsiutuivat jatkosta. Olosuhteet olivat lauantaina äärimmäisen haastavat. 138 pelaajasta ainoastaan 15 pystyi alittamaan parin toisella kierroksella.

Kilpailu pyritään viemään läpi neljän kierroksen mittaisena. Kolmas kierros käynnistyy iltapiävällä paikallista aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje