Mikko Ilonen kiipesi Sydneyn tuulissa kahden lyönnin päähän kärkikymmeniköstä. Kuva: Getty Images
European Tour |
20.4.2018

Ilonen vaivatta jatkoon Marokossa

Myös Mikko Korhosen ja Tapio Pulkkasen tilanne näyttää valoisalta.

Mikko Ilonen pelasi Rabatissa jatkuneessa Trophee Hassan II -kilpailussa toistamiseen tuloksen 72. Kahden päivän jälkeen kokonaistilanteessa par oleva lahtelainen jakaa 26. sijaa, kun viimeiset ryhmät ovat vasta kierroksensa alkutaipaleella.

Kymmenenneltä tiiltä startannut Ilonen teki perjantaina avauskierroksen tapaan neljä birdieä ja neljä bogia. Tälläkin kerralla bogeista kolme osui ensimmäiselle kenttäpuoliskolle, jakautuen toiselle, kuudennelle ja yhdeksännelle reiälle.

Torstaina hän teki kolme bogia viiden ensimmäisen reiän jaksossa, ja esitti vahvan nousun kierroksen puolivälin tietämillä neljän birdien muodossa.

”On hienoa nähdä, ettei peli ole ruosteessa pitkästä kilpailutauosta huolimatta. Viikonloppuna lähdetään jahtaamaan punaisia numeroita”, Ilonen kertoi Facebook-tilillään.

Myös Mikko Korhonen (+1) ja Tapio Pulkkanen (+1) ovat venyneet päivän edetessä cut-rajan yläpuolelle. Korhonen on toista kierrostaan 15 reiän jälkeen kaksi alle, Pulkkasen yhdeksän reiän saldo on -1.

Royal Golf Dar Es Salam -golfkeskuksessa pelattavan turnauksen kärjessä on edelleen Alvaro Quiros (-7). Australian Andrew Dodt on lyönnin päässä espanjalaisesta.

Kilpailun karsintaraja on parhaillaan +3:n kohdalla. Näillä näkymin jatkopaikassa on kiinni 80 pelaajaa.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.