[14][27]

[14][27]

Hole-in-one toi Mikko Korhoselle auton ja jatkopaikan Kiinassa

Mikko Korhosesta tuli jo toinen suomalainen kiertuepelaaja, joka on voittanut "holariauton" kevään turnauksissa.

Mikko Korhonen pelasi toisen kierroksen golfin Euroopan kiertueen Shenzhen International -kilpailussa 68 lyönnillä (-4) ja eteni jatkoon palkintoarvoltaan 2,62 miljoonan euron kilpailussa yhteistuloksella -2.

Toinen kierros keskeytettiin perjantaina huonon sään johdosta, joten Korhonen urakoi sen loppuun aikaisin lauantaina. Kierroksen kohokohta oli hole-in-one 187 metriä pitkällä 16. reiällä.

Onnistuminen toi Korhoselle palkinnoksi BYD Tang 100 SUV -katumaasturin.

”Löin rautanelosella. Se oli hyvä lyönti. En nähnyt mihin pallo päätyi, mutta ilokseni löysin sen kupin pohjalta”, Korhonen kommentoi.

”Uskomatonta! Otin yhden mailan tavallista enemmän, koska keli oli aamulla niin kylmä. Minulla oli onnea”, hän jatkoi.

Kiinalaisvalmisteinen hybridikoneella kulkeva muskeliauto on Korhoselle entuudestaan vieras tuttavuus. Ensimmäinen kierros oli Korhoselle pettymys, mutta toisen kierroksen onnistuminen sai hymyn huulille.

Päädyin voittamaan auton ja selviydyin kisassakin jatkoon – ei huono! – Mikko Korhonen

Korhonen on pelannut kolmannesta kierroksestaan seitsemän reikää ja on niiden jälkeen kierrostaan yksi alle parin ja yhteistuloksessa tuloksessa -3. Hän jakaa kilpailussa sijaa 30.

Kisan toinen suomalainen, Mikko Ilonen, selviytyi hänkin jatkoon. Ilonen on tuloksella par sijalla 55.

Kisaa johtaa Itävallan Bernd Wiesberger tuloksella -12. Kisa pyritään viemään läpi tavalliseen tapaan neljän kierroksen mittaisena.