Eagleen kierroksensa lopettaneella Välimäellä loistava päivä - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][32]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][32]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Eagleen kierroksensa lopettaneella Välimäellä loistava päivä

Sami Välimäellä oli lauantaina hymy herkässä. Kuva: Getty Images

Top 10:een noussut Sami Välimäki jakaa Celtic Classcissa lauantain toistaiseksi kovinta tulosta.

Sami Välimäki yltyi erinomaiseen esitykseen Walesissa jatkuneen European Tourin kilpailun kolmannella kierroksella. Hän pelasi lauantaina tuloksen 65, ja on jaetulla viidennellä sijalla viimeisten ryhmien ollessa kierroksensa alkutaipaleella.

Välimäki käynnisti kierroksensa bogilla, mutta teki kuuden seuraavan reiän jaksossa kolme birdieä. Vauhti säilyi samanlaisena takaysillä hänen kirjattua kolme birdieä lisää rei’illä 11, 13 ja 15. Toiseksi viimeisellä tullut päivän toinen bogey pudotti vahvasti sijoituksiaan kohentaneen Välimäen top 10:stä, mutta vain hetkeksi, sillä hän päätti kierroksensa tyylikkäästi eagleen.

”Oli tosi hyvää pallonlyömistä koko päivän. (Tilastoin) 17 griiniosumaa, ja pääsin jatkuvasti hyville paikoille tekemään birkkuja. 17. reiällä tulleesta kolmesta putista hyvä ’bounce back’ viimeisellä”, parhaillaan kuudetta sijaa jakava Välimäki iloitsi.

Tämän vuoden ainoa suomalainen ET-voittaja on parantanut tuloksiaan vuoden 2010 Ryder Cup -kentällä päivittäin kolmella lyönnillä. Saman tahdin jatkuessa sunnuntaina, Välimäki tulee vuorenvarmasti keikkumaan kärkihaminoissa.

Kokonaistilanteeseen yhdeksän alle noussut Välimäki on johdossa olevaa ja kuusi reikää kolmatta kierrosta pelannutta Thomas Pietersiä neljä lyöntiä jäljessä.

Celtic Classicissa ei ole mukana muita suomalaispelaajia.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje