5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

British Open jää väliin Garcialta

Brian Davis pääsee pelaamaan kotimaahansa Englantiin Royal St George’s Golf Clubille Openin voitosta © Getty Images

SergioSergio Garcian voittoputti Openissa vuonna 2007 jäi 72:lla viheriöllä niukasti reiän ulkopuolelle. Ensimmäinen major-voitto on edelleen ottamatta. Hän jäi kakkoseksi uusinnassa Padraig Harringtonille hävinneenä Tämänvuotisen kisan Garcia katselee kentän laidalta.Maailmanlistan 73:s ei saanut suoraa paikkaa ja USA:n karsintoihin osallistumisen esti kipeentynyt sormi. Mailan ”grippaaminen” ei Garcian twiittaamaan tiedon mukaan onnistunut.

Gleneagles Country Clubilla pidetyssä karsinnassa pääosaan nousi huono ilma jonka johdosta maanantaina pelattiin vain yksi kierros. Englannin Brian Davis oli paras, kahdeksan paikan lunastaneen joukossa kokemusta edustivat myös Davis Love III, Chad Campbell, Bob Estes, Nathan Green ja Jerry Kelly.

Karsintaan osallistui kaikkiaan 78 pelaajaa.Euroopan Karsinta pelataan kesäkuun kuudentena päivänä Sunningdalen kentällä. Suomalaisista tähän osallistuu ainakin Mikko Ilonen joka on viimeksi päässyt karsintojen kautta Openiin vuonna 2006 jolloin hän oli upeasti 16:s.

Ilonen osallistuu tulevana maanantaina US Openin karsintaan Lontoossa.

Brian

USA:n karsinnassa niukasti rajan väärälle puolelle jäivät viimeisen paikan uusinnassa tyhjän kortin vetäneet Brandt Snedeker ja Chris DiMarco.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje