28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Boeljon paalulle Turkissa

Saavuttaako Christel Boeljon sunnuntaina ensimmäisen voittonsa LET-kiertueella? © Getty Images

Christel Boejon kiilasi lyönnin johtoon Turkish Ladies Openissa ennen turnauksen finaalikierrosta. Hollantilainen pelasi lauantaina tuloksen 70, ja on 54 reiän jälkeen tilanteessa viisi alle.

Boeljon avasi päivän neljällä peräkkäisellä birdiellä tehden haastavalla National Golf Clubin kentällä vain yhden bogin 12. reiällä.

”Vaihdoin hiljattain draiveria, ja olen sitä kautta saanut jonkun verran lisämetrejä avauksiini. Onneksi draivit ovat olleet myös suoria”, Boeljon sanoi.

Beverwijkissä asuva pelaaja voitti yhdessä Marjet ven der Graaffin kanssa European Nations Cupin kaksi vuotta sitten. Uran henkilökohtainen voitto naisten Euroopan kiertueelta vielä puuttuu, paras sijoitus on Belekin kisan kakkostila viime vuodelta.

”Aion tehdä sunnuntaina vain parhaani, lyönti lyönniltä edeten.”

Walesin Becky Brewerton ja Englannin Florentyna Parker jakavat toista sijaa tuloksellaan neljä alle.

”Huomenna on pystyttävä pelaamaan asiallinen kierros. En sano, että tarvitsisi pelata viisi tai kuusi alle, kenttä on sen verran haastava. Kysymys on siitä, kuka pysyy parhaiten kärsivällisenä”, Brewerton aprikoi kierroksensa jälkeen.

Linda Wessberg ja Stefania Croce (-2) jakavat neljättä sijaa. Kisan suurimpiin menestyssuosikkeihin kuuluvalla Melissa Reidillä (par) alkaa jo olla kiire voittokamppailua ajatellen.

Suomalaisista ainoana jatkokierroksille päässyt Kaisa Ruuttila epäonnistui kolmannella kierroksella. Tulos 83 sisälsi kuuden bogin lisäksi yhden tuplabogin ja yhden triplan. Päivän ainoa birdie tuli 15:nnellä. Ruuttila (+19) on 54 reiän jälkeen sijalla 65.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje