Blomqvist-Kakko: Olen kokonaisuuteen tyytyväinen - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Blomqvist-Kakko: Olen kokonaisuuteen tyytyväinen

Minea Blomqvist-Kakon pelit jatkuvat seuraavaksi Kiinassa. Kuva: Getty Images

Minea Blomqvist-Kakko piti putterinsa avulla pelinsä kasassa Ranskan avoimen golfmestaruusturnauksen päätöspäivänä Golf de Chantacon kentällä. Lopputuloksella 280 (par) irtosi heltisi 25. sija.

”Hyvä lopetus taistelupäivän päätteeksi”, Blomqvist-Kakko sanoi. ”Hermoja vähän koeteltiin, kun kadotin neljännen lyönnin avauksessa palloni ja tuloksena oli tuplabogi. Menin hetkeksi vähän jumiin, mutta hyvät putit onneksi pelastivat.”

Blomqvist-Kakko kokosi sunnuntaina vain viisi väylä- ja kahdeksan viheriöosumaa. Vastapainoksi kulmarauta oli kuumana: 26 puttia.

”Olen kokonaisuuteen tyytyväinen. Hitusen vielä tarvittaisiin lisää rentoutta ja luottoa omaan tekemiseen. Nyt hyvä treeniviikko alle ja sitten Kiinaan hakemaan kauden parasta suoritusta.”

Tasatahtiin kolme päivää Blomqvist-Kakon kanssa pelannut kilpailun toinen suomalainen Ursula Wikström (+2) hyytyi hieman päätöskierroksella, ja oli 30:s.

”Olihan kohtalaisen rankka päivä. Kakkosella löin ”shänkin” (soketti), josta korttiin turha tupla. Enpä edes muista, koska olisin sellaisen edellisen kerran lyönyt. Puttaminenkin oli tänään aika tuskaista, kun mikään putti ei uponnut”, harmitteli kierroksellaan 34 kertaa putannut Wikström.

Turnauksen voiton vei kotiyleisön riemuksi uusinnassa isäntämaan Celine Herbin. Alusta asti kisaa johtaneella Tanskan Emily Kristine Pedersenillä oli vielä kolme reikää ennen loppua kolmen lyönnin johto, mutta tulokaspelaajan hermot pettivät kalkkiviivoilla. Pedersen päästi Herbinin uusintaan tekemällä päätöskierroksen lopussa bogin ja tuplabogin. Kaksikko päätyi 72 reiän kilpailussa tasatulokseen 269 (-11).

Toinen tanskalainen Malene Jörgensen (-9) sijoittui kolmanneksi, Charley Hull (-8) oli neljäs.

Kilpailussa nähtiin myös kolme hole in onea, ja kaikki ranskalaispelaajien tekeminä. Ensimmäisestä vastasi Fiona Puyo torstain avauskierroksella ja kaksi muuta ”ässää” syntyi päätöspäivänä sunnuntaina ValentineDerreyn (5. reikä) ja viidenneksi sijoittuneen Joanna Klattenin (1. reikä) toimesta.

Seuraavaksi LET-karaavani suuntaa Kiinaan, missä kahden viikon päästä pelataan Xiamen International Ladies Open. Suomalaisista kilpailussa on näillä näkymin mukana Wikströmin ja Blomqvist-Kakon lisäksi ainakin Noora Tamminen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)