23.2.–2.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][4]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Annika Sörenstam tekee ranskalaisen visiitin LPGA Tourille

Sörenstam osallistuu kilpailuun, joka pelataan hänen kotikentällään Floridassa.

72 kisaa LPGA Tourilla voittanut, kymmenkertainen major-voittaja ja kansainvälisen golfliiton, IGF:n nykyinen pääsihteeri Annika Sörenstam palaa LPGA Tourille.

Tässä kohtaa on kuitenkin heti syytä hieman toppuutella, Sörenstam pelaa näillä näkymin vain yhden kilpailun, hänen kotikentällään Lake Nonalla Floridassa 25.–28. helmikuuta kisattavan Gainbridge LPGA:n. Sörenstamin edellisestä kilpailusta kiertueella ehtii kertyä aikaa reilut 13 vuotta.

”Jos aikataulu sallii, tavoitteeni on kilpailla U.S. Senior Women’s Openissa (heinä–elokuun vaihteessa). Ja jos aion pelata siellä parhaalla tasollani, minun on saatava alle muutamia kisakierroksia ennen sitä.”

”Gainbridge pelataan kotikentälläni Lake Nona, joten on järkevää osallistua kisaan. Kotimme on kirjaimellisesti 16. tiipaikan vieressä ja olisihan se outoa katsoa tyttöjen pelaamista osallistumatta itse. Olen kiitollinen siitä, että kisaan on varattu Hall of Fame -pelaajille paikka, ja innoissani siitä, että lapsemme ja ystävämme Lake Nonassa voivat nähdä minun pelaavan LPGA Tourin kilpailussa”, Annika Sörenstam kertoi GolfDigestille lähettämässään sähköpostissa.

Sörenstam, 50, oli mukana LPGA:n Tournament of Champions -kisassa tammikuun lopussa, mutta hän osallistui niin sanottuun julkimosarjaan, ei viralliseen kisaan, sijoittuen yhdeksänneksi. Sörenstamin paluusta revitään LPGA Tourilla nyt kaikkia irti. Todellisuudessa kyse on todennäköisesti yhden kisan mittaisesta pikavisiitistä. Siitä huolimatta on kiinostavaa nähdä, miten vanha mestari pärjää kilpailussa nykyhuippuja vastaan.

Lue seuraavaksi: Annika Sörenstam kävi pokkaamassa torstaina kunniamerkin Donald Trumpilta

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje