16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista

16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Alexander Levy hurjana European Openissa-suomalaisilla vapaapäivä

Kovan potentiaalin omaava ranskalainen Alexander Levy (-17) on murskannut kahdesti Beckenbauer Coursen Bad Griesbach Golf Resortissa. Roope Kakolle (-3) ja Mikko Korhoselle (-1) perjantai oli jo viikon kolmas päivä, jolloin he eivät päässeet pelaamaan kentälle.

Sumu on sotkenut molempina kisapäivinä Porsche European Openin aikatauluja. Vain pieni osa pelaajista sai perjantain aikana toisen kierroksensa päätökseen. Roope Kakko (-4) ja MikkoKorhonen (-3) eivät päässeet läpimärälle kentälle harjoituspäivinä, myös perjantain pelit siirtyivät heidän osaltaan lauantain puolelle.

Alexander Levy on osoittanut kykyjään aiemminkin voittamalla vuonna 2014 Kiinan avoimet ja Portugal Mastersin. Rahalistalla sijoitus oli tuolloin yhdeksäs. Saksalaisittain viikonlopusta on muodostumassa mielenkiintoinen. Levyn tavoin 35 reikää pelannut Martin Kaymer (-11) on tässä vaiheessa kuuden lyönnin päässä ja kisan kakkosena. Tilanne kärkipäässä tasoittunee kun kaikki  pelaajat saavat toisen kierroksensa valmiiksi.

Neljän kierroksen pelaaminen sunnuntai-iltaan mennessä vaikeutuu huomattavasti, mikäli vielä yksikin tauko joudutaan pitämään.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje