11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][29]
KilpailuaSuomalaista
Henkilöt

Woodsin kisaohjelma täyttyy

Tiger Woods ja Sean Foley ovat jo yli vuoden ajan rakentaneet Tigerin uutta svingiä. Toistaiseksi hyvin laihoin tuloksin. © Getty Images

Tiger

Tiger Woodsin syksyn kalenterissa on merkintöjä, vaikka hän jäikin Fedex Cupin finaalien ulkopuolelle tyrittyään täydellisesti sekä World Tourin kisan (38.) sekä PGA Championshipin (MC).

Woods ilmoitti alkuviikosta osallistuvansa lokakuussa Kaliforniassa pelattavaan Frys.Com-kilpailuun. Tämä on yksi Tourin ns. Fall Series kisoista joihin vain harva todellinen huippu osallistuu. Woods haluaa pitää kilpailutuntumaa yllä, myöhemmin syksyllä ohjelmassa ovat vielä Australian avoimet, Presidents Cup sekä hänen oma kutsuturnauksensa Chevron World Challenge. Tiger työlllistyy myös päivän mittaisilla näytöspeleillä ja klinikoilla niin USA:ssa kuin Aasiassakin.

” Olen kuullut kisasta paljon hyvää. Lisäksi se sopii hyvin valmistautumisohjelmaani Australian Openia ja Presidents Cupia varten”, Woods kirjoitti nettisivuillaan.

USA:n joukkueen kapteeni Fred Couples ilmoitti edellisviikolla, että hän antaa toisen villeistä korteistaan Tiger Woodsille vaikka hän on tällä hetkellä karsintalistan 28:s ja Fedex Cupin kisojen edetessä tulee vain putoamaan.

”Tiger on maailman kaikkien aikojen paras pelaaja. Hän tulee varmasti antamaan joukkueelle sataprosenttisen panoksensa”, Couples perusteli.

Stewe

Presidents Cupiin Woodsin läsnäolo tuo varmasti tunnelmaa ja sähköä. Suurin odotusarvo on niille peleille joissa Tiger ja Adam Scott mahdollisesti pelaavat vastakkain. Mahdollisuuksia lisää se, että Presidents Cupissa kapteenit asettavat pareja avoimella pöydällä vuorotellen valiten käytännössä vastustajiaan. Woodsin entisen ja Scottin nykyisen caddien Steve Williamsin pontevat lausunnot ja tunteilu hänen voitettuaan Scottin kanssa World Tourin kisan ovat kaikkien hyvässä muistissa.

Woods ja Steve Stricker muodostivat syksyn 2009 ottelusarjassa lyömättömän nelinpeli-nelipalloparin USA:n murskatessa muun maailman joukkueen. Kuluvalla kaudella Woods on loukaantumistensa johdosta pelannut vain kahdeksan kisaa PGA TOurilla. Peli on kulkenut vain väläyksittäin. Mastersissa hän jakoi johtopaikkaa neljännen kierroksen sisääntulon alkaessa ollen lopulta neljäs.

Woods on voittanut PGA TOurilla 71 kertaa. Edellisestä ykköstilasta on kulunut kuitenkin jo kaksi vuotta. Mikäli hän ei yllä ykköseksi Frys.com-kisassa, vuodesta 2011 tulee Woodsin uran toinen jolloin hän jää PGA Tourilla ilman ykköstilaa.

Teemu Tyry

Presidents Cup

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje