[13][26]
Henkilöt

Kaarnalahdella vahva paluu

Minna Kaarnalahti (toinen vasemmalta) yhteiskuvassa Ranskan avointen voittajan kanssa.

Minna

Minna Kaarnalahti on maamme ylivoimaisesti menestynein naisgolfari seniorisarjoissa. Iän puolesta hän mahtuu jo 50-vuotiaisiin, mutta on lähes aina osallistuessaan ollut kärjessä myös 35-vuotiaissa. Kausi 2010 meni piloille akillesjännevamman johdosta. Ennusmerkit alkavalle kesäkaudelle näyttävät hyviltä. Huhtikuun alkupuolella Kaarnalahti menestyi Ranskassa.

”Osanottajia oli peräti 117, sekä ammattilaisia että amatöörejä. Kahden kierroksen jälkeen 60 parasta pääsi jatkoon. Amatöörien joukossa olin toinen , koko kilpailussa neljäs”, viimeiselllä kierroksella hyvin noussut (76-76-72) Kaarnalahti kertoo. Eroa voittajaan kertyi kolmen kierroksen kisassa kahdeksan lyöntiä.

Tammikuussa hän sijoittui Algarvessa Vilamouran Old Coursella Portugalin mestaruuskisoissa kakkoseksi. Espanjan mestaruuskisat pidettiin Mallorcalla, Santa Ponsan kentällä Kaarnalahden sijoitus oli viides.

”Kauden päätavoitteeni on EM-kisat jotka pelataan Itävallan Achenseessa kesäkuussa”.

Tulokset, Ranskan avoimet seniorimestaruuskisat:

1.Virginie Burrus 71-73-72=216

2. Cathy Panton-Lewis 75-72-70=219 (pro),

3. Anne Marie Palli 73-74-73 = 220 (pro)

4.Minna Kaarnalahti 76-76-72=224