30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][9]

Linus Väisänen komeasti toinen Luminessa: "Kiva pelata voitosta jo alkukaudesta!"

Väisänen nousi päätöskierroksella yhden sijan, mutta jäi voittajasta kolme lyöntiä.

Kolmannelta sijalta päätöspäivään Nordic Leaguen Winter Seriesin kilpailussa Espanjassa lähtenyt Linus Väisänen (-11) on sijoittunut toiseksi Lumine Hills Open -kilpailussa.

Väisänen teki tiistaina Hills-kentällä tuloksen 69. Hän selvitti samalla kentällä pelatun kisan avauskierroksen samoin luvuin, ja kiersi Lake-kentällä toisen kierroksen 66 lyönnillä. Tiistaina Väisäsen kortissa oli kaksi bogia, kolme birdieä ja yksi eagle.

”Hyvä fiilis totta kai, kun pääsi pelaamaan voitosta heti näin alkukaudesta. Tänään ei vaan  riittänyt voittoon.”

”Viimeiseen muutamaan kuukauteen on mahtunut valmentajanvaihdos ja kovasti treeniä. Mukava nähdä, että se alkaa näkyä jo nyt. Luottavaisin mielin olen lähtenyt kauteen ja tämä toki vahvistaa uskoa omaan tekemiseen ja tehtyihin muutoksiin”, Väisänen kertoi.

Kilpailun voiton nappasi isäntämaa Espanjan Emilio Cuartero tuloksella -14. Väisäsen kanssa toisen sijan jakoi Ruotsin Fredrik Nilehn.

Myös Lauri Ruuska mahtui kärkikymmenikköön. Ruuska oli lopputuloksissa kahdeksas tuloksella -6. Aleksi Myllymäki (-4) oli 12:s, Tuomas Salminen (-1) 27:s, Oliver Lindell (par) 34:s, Juhana Kukkonen (+2) 42:s ja Niclas Hellberg (+3) 46:s.

Lumine Golfissa käynnistyy perjantaina Winter Seriesin Lakes Open -kilpailu, jossa kierretään samoja kenttiä kuin alkuviikon koitoksessakin.