16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Laulaja Markku Aro tehtaili holarin 255 metristä

Markku Aron golfloma Espanjan Mar Menorissa sai ikimuistoisen käänteen, kun avaus lyhyellä par-nelosella löysi tiensä kupin pohjalle.

”Palloa haettiin ja Timo (Rajamäki) sanoi, että se oli hyvä veto, pitäisi löytyä keskeltä väylää. Sitten Timo käveli lipulle ja riemun kiljahdus kajahti ilmoille, ’se on täällä!’ Ja minä siihen: ’Ei voi olla totta!’”

”Riemua täynnä kävelin lipulle ja nostin pallon onnellisena ja kamerat tekivät työtään. Se oli hieno aurinkoinen päivä, mieleenpainuva kierros loistavien ystävien kanssa”, kertasi laulaja Markku Aro ikimuistoista holariaan Espanjan Murciassa, El Valleyn kentällä.

Paitsi holari, oli suoritus samalla tietenkin myös albatrossi, joka on huomattavasti holaria harvinaisempi tapaus.

img_1161Holari näki päivänvalon 22.12.2016 El Valleyn kentän 11. reiällä, joka tuloskortin mukaan on 260 metriä pitkä par 4, mutta joka kyseisenä päivänä pelattiin viitisen metriä lyhyempänä.

”Itse olin juuri väylällä 10 (par 4.) tekaissut birdien ja polleana astelin honorissa väylälle 11 avaamaan. Ja kuten arvata saattaa, birdien jälkeinen avaus epäonnistui täysin. Mutta mitä tekikään Markku… avaus lähti suoraan ja näytti menevän kohti greeniä, mutta auringonpaisteesta johtuen emme nähneet pallon alastuloa”, kertaa pelikaveri Timo Rajamäki, joka lopulta löysi pallon kupin pohjalta.

Juttua on päivitetty 9.1.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)