- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ladies European Tour piristää golfareita lauluhaasteellaan

Becky Morgan esittämässä Bonnie Tylerin kappaletta Holding Out for a Hero. Kuvakaappaus/Instagram

Draiverin suoja ajaa 15 sekunnin esityksissä mikrofonin asemaa.

Näinä aikoina, kun mieli on maassa ja terveyskriisi koettelee, ovat kaikenlaiset piristävät eleet ja ideat tervetulleita. Yhden sellaisista on lanseerannut Ladies European Tour, joka keksi monilla golfareilla nyt joutilaina oleville draiverin suojille muuta käyttöä.

Kysymys on #HeadcoverKaraokeChallengesta, missä pelaajat, fanit ja vaikuttajat on haastettu laulamaan 15 sekuntia omaa suosikkikappalettaan käyttämällä draiverin suojaa mikrofonina.

Osallistujat ovat jakaneet videoitaan sosiaalisessa mediassa ja haastaneet kolme nimeämäänsä pelaajaa tarttumaan seuraavaksi draiverin suojaan.

Ohessa muutamia näytteitä Ladies European Tourin pelaajilta, jotka ovat hoitaneet homman vähintäänkin tyylikkäästi. LET odottaa lisää videoita, ja muistuttaa osallistujia käyttämään postauksissaan hashtagia #HeadcoverKaraokeChallenge.

View this post on Instagram

“I’m flying, Jack!” @alisonwhitaker1 has just taken #HeadcoverKaraokeChallenge to the next level. This is pure gold 😉😂 Ali has nominated @amywalshgolf @tiffjoh & @hollyreddick87 to step up next 🎤 🎶 We all know how good Amy is, can’t wait for these 😉 #HeadcoverKaraokeChallenge #titanic

A post shared by Ladies European Tour (@letgolf) on

View this post on Instagram

‪Challenge accepted @flicjohnson thanks 😳‬ ‪Only one song for me in the #headcoverkaraokechallenge …‬ ‪Over to you @sarah_kempy @hollyclyburngolf @kmacdgolf 😘🎙🎼🏌🏼‍♀️ @letgolf

A post shared by Becky Morgan (@bjmgolf) on

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje