21.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][24]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Korhosen kotiseuran toiminnanjohtaja: ”Osasimme odottaa, että tämä päivä vielä koittaa”

Mikko Korhosen menestys on Jarkko Raskin mukaan tärkeä asia Suur-Helsingin Golfin jäsenille. Seuran monet aktiivit muistavat hänet jo pikkujuniorivuosilta.

Mikko Korhosen Itävallassa saavuttama ensimmäinen European Tour -voitto on noteerattu ilolla myös hänen kasvattaja- ja kotiseurassaan Suur-Helsingin Golfissa, jonka lipputangoissa Suomen liput maanantaina ylväästi liehuivat.

”Onhan tämä todella merkittävä asia koko meidän seurayhteisölle. Olemme kanssaeläneet Mikon peliuran eri vaiheissa, ja monet jäsenet muistavat hänet täältä ihan nappula-ajoilta”, Suur-Helsingin Golfin toiminnanjohtaja Jarkko Raski sanoi.

”Osasimme odottaa, että tämä päivä vielä koittaa. Hänen pelinsä on kehittynyt vuosi vuodelta, ja voitto oli vain ajan kysymys.”

Korhosen voittoa juhlitaan SHG:ssä keskiviikkona kakku-kahvitarjoiluin. Tämä tilaisuus oli alun perin tarkoitus järjestää loppuviikosta, sillä tiistaina alkava Catmandoo Finnish Junior Tourin kilpailu pitää talon väen muutaman päivän kiireisenä. Aikaistamiseen päädyttiin seuran puheenjohtajan toivomuksesta.

”En ole vielä keskustellut Mikon kanssa, mutta aion tietysti kuulostella, haluaako hän mahdollisesti jonkinlaisen vastaanoton tai juhlan.”

Raski kertoi, että Korhonen on ollut myötämielinen SHG:n kampanjoita kohtaan, ja antanut mielellään hyödyntää nimeään seuran markkinoinnissa.

Tässä on joitakin ideoita liikkunut mielessä.

”Hän on edelleen SHG:n jäsen, ja muistuttanut, että on saanut aikoinaan seuralta tukea varttuessaan kilpapelaajaksi ja edelleen ammattilaiseksi.”

Jarkko Raski (edessä) aikoo tiedustella Mikko Korhoselta, onko hän mahdollisesti kiinnostunut ajatuksesta juhlallisuuksien järjestämiseksi SHG:ssa.

Linna Golf ilmoitti tarjoavansa kaikille Mikko-nimisille golfin harrastajille ilmaisen pelikierroksen 14. päivänä kesäkuuta. Samassa ryhmässä pelaava tai pelaavat saavat alennuksen green fee -maksustaan.

”Itse asiassa juuri katselin tuota Linna Golfin tarjousta, ja ajattelin, että mekin voisimme reagoida jotenkin samantapaisesti. Tässä on joitakin ideoita liikkunut mielessä.”

Raski uskoo, että tuoreen ET-voittajan vierailu seuran junioritapahtumassa saattaa olla mahdollinen.

”Hän on ennenkin ollut mukana vastaavassa.”

Mikko Korhosen valmentaja, Markku Louhio, on niin ikään seuran kasvatti. Muita kilpagolfin saralla kunnostautuneita SHG-taustaisia pelaajia ovat muun muassa Mika Piltz, Tuomas ja Mikael Salminen sekä Ari Vauhkonen.

Toiminnanjohtaja oli varattuna viikon ensimmäisenä päivänä mielenkiintoiseen tehtävään, hot dogien paistajaksi.

”Lakistossa pelataan tänään FJT-turnauksen Am-Am-kilpailu, ja täytyy huolehtia pelaajien tankkauksesta. En ole tästä liiemmin joutanut toimiston puolelle, minkä vuoksi juhlajärjestelyjen suunnittelut ovat vielä esiasteella. Omaa Golfin Hall of Fame -osastoamme pitäisi käydä vähän tuunaamassa ET-aiheiseksi.”

Juttua muutettu 12.6. SHG:n järjestämän kakku-kahvitarjoilun ajankohdan osalta. 

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje