[10][17]
Ajankohtaista

Hudson hiiviskeli Reidin ohitse Oxfordshiressä

Melissa Reid on yksi brittiläisen naisgolfin suurimpia lupauksia. © Getty Images

Rebecca Hudsonin vahva rynnistys oli Ladies English Openissa muille liikaa. &copy Getty Images Sateissa ja tuulisessa säässä sunnuntaina pelatun Ladies English Openin kolmas kierros tarjosi lähes dramaattisen käänteen, kun viisi lyöntiä paremman scoren kilpailua käytännössä alusta saakka johtanutta Melissa Reidiä tänään pelannut Rebecca Hudson nousi turnauksen voittajaksi. Neljä birdietä sekä ulosmenossa että sisääntulossa tehneen 29-vuotiaan doncasterilaisen lopputulos oli -10, jolla irtosi voitto yhden lyönnin erolla toiseksi sijoittuneeseen Reidiin. Ladies English Openin ykkössija, josta Hudson ansaitsi 24 750 euroa, oli englantilaisen uran kolmas LET-kiertueella. Hanna-Leena Salonen epäonnistui toisella kierroksella, mutta selviytyi kuitenkin täpärästi jatkoon. Tänään 74 pelanneen Salosen peli kulki taas hieman mallikkaammin, vaikkakin 17:nnelle syntynyt tuplabogey jäi varmasti kalvamaan suomalaisen mieltä. Tuloksellaan +9 hän sijoittui lopullisella tulostaululla sijalle T44. Marko Kuivasaari

Ladies English Openissa tasaista

Kilpailun kärkiviisikon muodostavat Melissa Reid, Natalie Claire Booth, Emma Zackrisson, Joanne Mills sekä Margherita Rigon. Heistä kaikki lukuun ottamatta Melissa Reidiä pelasivat kierroksensa aamun tyynessä säässä. Onnistunutta tulokaskauttaan LET-kiertueella pelaava Reid näytti hallitsevan pelinsä mainiosti iltapäivän navakassa tuulessakin. Ensimmäisen kolmen reiän sisään britti teki eaglen ja birdien. Hänellä oli myös saumat ottaa perjantain johtopaikka yksin omiin nimiinsä, mutta 18:nnen bogey jätti Reidin viisikon yhdeksi jäseneksi. Reidin toistaiseksi paras saavutus rookie-kaudellaan on kesäkuussa Hollannissa pelatun ABN AMRO Ladies Openin toinen sija. Hanna-Leena Salonen pelasi eilen mukiinmenevän kierroksen, 71. Yksi alle tuloksellaan Salonen on jaetulla 17. sijalla avauspäivän jälkeen. Hanna-Leenan kierroksen huonoin hetki koitti väylillä 3-6, joilla hän teki kolme bogeytä. Seiskalle syntynyt eagle piristi suomalaisen peliä sen verran, ettei bogeja nähty enää jatkossa.